2821
2789
عنوان

همسرم همش اشغال موبایل ش

1007 بازدید | 47 پست

همسرم همش موبایل  اشغال.وقتی هم بهش میگم کیه میگه برادرم بود .دوستم بوده.مشتری بود.ولی مگع میشه روزی یک ساعت موبایلش اشغال باشه.یه حس بدی پیدا کردم .اصلا حرفاش باهام جور در نمیاد وقتی هم بگم نشونم بده گاهی وقت ها نشون می ده نگاه برادرم بوده .ولی شکه م به این الکی  بگه.همیشه حسم ها م درست در میاد .نمی دونن چطور ثابت کنم.مخصوصا که مغازه داره مشتری هاش زن هستن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا ثابت کنی که چی ..ما ثابت کردیم پرروتر شده ..ولش کن پی ش و نگیر ..کاش هیچوقت نمیفهمیدم به خدا چیزی باشه ضربه رو تو میخوری نه اون 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خیلی حس بدیه😔

انشالا هیچی نباشه

برا ارامش قلبت حمد میخونم ،چون میدونم چقد عذاب اوره😔

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

نشونه های خیانت

گوشی مخفی که معمولا توی ماشین میزارن

ردیاب میشه به ماشین وصل کرد من فکر کردم فقط تو سریال ترکی هست اما راحته

مخاطب هایی که به اسم مرد ذخیره شدن رو با اکانت خودتون چک کنین عکس پروفش ببینین

برنامه هایی با لوگوی مثل ماشین حساب که رمز داره و توی اون عکس و فیلم میشه مخفی کرد

یه نفر میگفت تو تنظیمات سامسونگ یه راهی هست برای برگردوندن پیام های حذف شده هرکی بلد بود بهم بگه تا بزارم تو تاپیک

ایتا و اینستا رو میتونین روی گوشی خودتون هم نصب کنین از گوشیتون وارد حسابش بشین

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792