2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام

317 بازدید | 22 پست

پریشب خیلی عادی با همسرم نشسته بودیم که بهش گفتم عزیزم از صبح قربونم نرفتی ها اونم یهو شروع کرد به داد و بیداد کردن نمیدونی من خوشم نمیاد از این حرفا ، تو دوست داری همش اعصاب منو بهم بریزی 

در حالیکه من ی سردرد هم میگیره میمیرم زنده میشم 

بهم گفت همش دنبال بهونه الکی هستی در واقع اونا برا من بزرگن 

اگه تاپیک های قبلی رو بخونین میدونین چی میگم 

منم عصبی شدم داد زدم گفتم میخای از درد های بزرگتر بگم ؟

نه می‌زاری وسایلمو باز کنم ببینم تو خونم نه پول میدی بهم نه مسافرت می‌بری اینم از اخلاقته نمیشه حرف زد باهات 

من دیگه نمی‌مونم پیشت اه

گفت ناراحتی برو خونه بابات کسی حلوتو نگرفته 

وقتی داشتم میرفتم اومد جلومو گرفت گفت بمون فردا صبح برو منم گفتم نه بابام جلو دره 

الان دو روز شده نه زنگ زده نه پیام نه اومده دنبالم

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات مالی داره همسرت؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😥 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یعنی چی نه میزاری وسایلمو باز کنم ببینم تو خونم متوجه نشدم

ما هشت ماهه ازدواج کردیم نمیزاره حهیزیمو باز کنم میگه از وسایل مامانم که مرده استفاده کنیم

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛
ما هشت ماهه ازدواج کردیم نمیزاره حهیزیمو باز کنم میگه از وسایل مامانم که مرده استفاده کنیم

وا یعنی چی مگه میشه 🗿🗿🗿🗿🗿

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

تو تاپیکات دیدم گفتی خواهر شوهرت با شما زندگی میکنه ..اون پس کجا بود رفت از اونجا؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌