2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب

81 بازدید | 2 پست

دوستان سلام 

قضیه از این قراره که وقتی ۱۳-۱۴ سالم بود و خب بچه بودم ناخودآگاه یه معیار هایی از جنس مخالف واسه خودم در نظر میگرفتم و تصور میکردم و خب یجورایی انگار جذب میکردم ولی خب من اصن نمیدونستم قانون جذب چیه و ... و اصن تو فاز رل و ایناام نبودم چون فقط فکرم پی درس بود ولی خب واسه اینده که ازدواج کنم مثلا با خودم میگفتم طرف پوستش این رنگی باشه خوبه موهاش این مدلی باشه و ... 

اتفاق عجیبی که پیش اومد اینه که همون شخص دقیقا با همون معیارها الان وارد زندگیم شده ینی حتی من دوس داشتم عینکی باشه و عینکم میزد یا دوس داشتم شیرازی باشه و اصالتا شیرازیه یا قیافه و قد و همه چیش دقیقا همونیه که من تصور میکردم حتی صدا و شغلش . و بد شانسی میدونید کجاست اینکه یجورایی رسیدن ما به هم احتمالش خیلی پایینه ینی مثه این میمونه که شما واسه خریدن یه خونه که آرزوشو داشتی کلی سرمایه گذاشتی ولی خب الان بکی دیگه خریدتش

خلاصه خواستم بگم اینکه ناخودآگاه یکیو یا یچیزیو جذب کنی خیلی خیلی تاثیرش از اینکه خوداگاه جذب کنید بیشتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.