2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض ندادم فکرم ناراحته

2685 بازدید | 102 پست

سلام خانما تو تاپیکهای قبلی هست عقدکرده م و مادرشوهرم چقدر برخوردهای بدی دلشت و‌منو مراسم چهلم شوهرش نکفت 

همسرم هم حمایتی نکرد و کلا بعد عقد اخلاقش خیلی تغیر کرد اونی که نشون میداد نبود 

من خداروشکر وضع مالی بسیار خوبی دارم همسزم از اول هم نداشت منم ملاکم اخلاق و صداقت بود که بله دادم بهش ، ایشون هروقت چک دارن یا پول کم میارن از من میخان و‌ تاالانم پس نداده ولو یک ریال ( بالای ۱۰۰ میلیون گرفته ) خرجای الکی هم میتراشه مثلا چک مال گوشی ایفون ۱۵ کشیده من گفتم وقتی نداری بیجا کردی چک کشیدی من خودم ایفون ۱۳ دستمه چرا باید چک گوشی تورو من بدم ؟ (( بچه ها بخدا زن بی عاطفه نیستم اما انگار من اونو‌گرفتم نه اینکه شوهر کردم نه ریالی خرج میکنه نه اینکه مثل سابق اخلاق داره ))

بگذریم خلاصه کنم که من از دست خواهرم خیلی تو عذاب و فشارم ( تاپیکش هست مدارک منو گرفت و ۸۰۰ میلیون غرامت دادم ) دیروز داشتم های های گریه میکردم از پشت تلفن شنیدو‌قرار شد من از خونه برم بیزون حرف بزنیم  اما تا ۳ ساعت بعد نه زنگ زد ن پیام منو سین کردبعد ۳ ساعت پیام داد خوبی ؟  من خیلی ناراحت شدم ازین رفتار و‌ تصمیم گرفتم تلافی کنم حالا امروز ماشینش خراب شده زنگ زده ۱۰ میلیون برام بریز 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من این پول دلشتم اما وقتی یادم افتاد این مرد مالی که هیچ بلکه در لحظلت سختم هیچ حمایت عاطفی نکرده. و دیشبم بهش گفتم فقط دلم میخاد یه جا گیر کنی از من کمک بخوایی منم تلافی خواهم کرد و‌امروز دقیقا فرصت تلافی پیش اومد ، اما ته دلم ناراحتم یمقدار 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.