2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض ندادم فکرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 102 پست
من حقیقت از دهن خودم نمیرنم به این بدم البته اگه برم خونه خودم به اونجاهم خواهد رسید اما نمیزارم

من حتی اون مرحله رو هم رد کردم 

الان سر ۱۰ هزار تومن هم حساب کتاب میکنم کجا استفاده کنم بدهی ها کم بشه 

من حتی اون مرحله رو هم رد کردم الان سر ۱۰ هزار تومن هم حساب کتاب میکنم کجا استفاده کنم بدهی ها کم بش ...

من نمیزارم اینطور بشم هیج زنی نباید به اینجا برسه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله خوشبخت ترین بشین گلم

همینطور خودت عزیز دلم 

مرسی که محبت کردی و‌منو‌اگاه کردی 

امیدوارم هردومون به جایگاه واقعی مون برسیم

همینطوره من همیشه عادت کردم نقش قربانی‌و‌فداکار بودن رو دلشته باشم اما واقعا کشش ندارم

روشتو عوض کن.منو تو لطف مکررمون حق مسلممون شده.لطفمون شده وظیفه.من خیلی جنگیدم و عذاب کشیدم تا کمی کم شد.تو هم یا باید بجنگی یا کامل عقب نشینی کنی

روشتو عوض کن.منو تو لطف مکررمون حق مسلممون شده.لطفمون شده وظیفه.من خیلی جنگیدم و عذاب کشیدم تا کمی ک ...

چشم عزیزم نه دیگه کافیه من برای زندگیم تلاشم کردم حالا نوبت اونه 

من باج نمیدم بهش اهل تسلیم شدنم نیستم روی دیکه منو هنوز ندیده 

نه ندادم پس بنظرت کار درستی بود ؟

کارت درست بود افرین.عذرمیخام ولی شمارو عابربانک میبینه.چرااینا جای زن و مرد رو عوض کردن؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

کارت درست بود افرین.عذرمیخام ولی شمارو عابربانک میبینه.چرااینا جای زن و مرد رو عوض کردن؟

درست میگین عزیزم 

من ی دختر مستقل خودساخته بودم و اون ی تک فرزند لوس و نازپروده بی مسولیت 

وقتی مادرش درست تربیت نکرده و یقه براش چاک میده دیگه تغیرش سخته حقیقتا

درست میگین عزیزم من ی دختر مستقل خودساخته بودم و اون ی تک فرزند لوس و نازپروده بی مسولیت وقتی مادرش ...

شمام این محبتای زیادی رو ازش دریغ کنین.اینو قبل شما به خودم میگم ،کاش به اندازه یی که ادما بهمون بها میدن خودمون رو خرجش کنیم،قدر خودتو بدون عزیزم.اون بابد شمارو روسرش بذاره.اما حتی محبت ساده رم جوری که گفتین خیلی جاها دریغ میکنه.نمیگم باهاش خوب نباش خدایی نکرده.امامیگم به جا محبت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

شمام این محبتای زیادی رو ازش دریغ کنین.اینو قبل شما به خودم میگم ،کاش به اندازه یی که ادما بهمون بها ...

چشم عزیزم حق با شماست دیگه بی خد و‌حساب محبت برخورد نمیکنم تلفنی با دوستمم حرف زدم گفت مردو باید تشنه محبت نگه داری وکرنه پررو میشه 

سلام اسی تاپیک هاتو خوندم با این آقا در آینده به مشکل میخوری با این رفتارش با نظرم با یک مشاوره خوب ...

سلام قشنگم مرسی ازین که وقت گذاشتی خودمم دقیقا همین تصور رو دارم و الان با مشاور دارم جلو میرم البته بیشتر مشکلات زیر سر مادرشه چون این تک فرزند و تحت نفوذ مادرشه اما من بی گدار به اب نمیزنم