2777
2789

من پدیرفته شده امسال هستم هم کانون هم مرکز قبول شدم سوالی کمکی چیری بود بگو عزیزم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدیرفته شده امسال هستم هم کانون هم مرکز قبول شدم سوالی کمکی چیری بود بگو عزیزم

نمیدونم از کدوم کتاب شروع کنم یا همه کتاب هارو کنار هم بخونم.چجوری شروع کنم ؟

سلام بله راستش گیج شدم بین کتاب خوندن و ویدئو آموزشی دیدن چیکار کنم

بنطرم بستگی ب پایه ات داره قطعا فیلم اموزشی زمان زیادی میبره اما اگر پایه ات ضعیفه و کتاب برات کفایت نمیکنه فکر میکنی لازم ببین من واسه ی سری درسا کتاب وجزوه  رو ک میخوندم اون قسمت هایی ک دیدم سخته ومتوجه نمیشم یادداشت کردم رفتم فیلم اموزشی اش رو دیدم تا اوکی شدم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

من دانشجوام دوست دارم از الان بشينم بخونم 

البته ترم چهار هستم 

اما نميدونم چطوری شروع کنم 

میشه منم راهنمایی کنید 

مرسی 

بنطرم بستگی ب پایه ات داره قطعا فیلم اموزشی زمان زیادی میبره اما اگر پایه ات ضعیفه و کتاب برات کفایت ...

چجوری شروع کنم .پایه ام که ضعیفه سال ۹۸ لیسانس گرفتم الان ۲۹ ام هیچی یادم نمونده.مثلا کل مدنی رو شروع کنم بخونم بذارم کنار یا کتاب هارو کنار هم بخونم؟

بنظرم حتما ویدیو ببین و خودت بشین جزوه بنویس

چون کتاب خوندن خالی خستت میکنه و بازدهی آنچنانی هم نداره 

من جفتشو امتحان کردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چجوری شروع کنم .پایه ام که ضعیفه سال ۹۸ لیسانس گرفتم الان ۲۹ ام هیچی یادم نمونده.مثلا کل مدنی رو شرو ...

ببین بالا گفتم بستگی ب خودت داره بچه های رتبه برتر واستادا میگن تک درس نخونید و مثلا ۳تادرس کنار هم بخونید اما من خودم ب شخصه سختمه و قاطی میکنم تک درس راحت ترم اول مثلا ی دور مدنی رو خوندم بعد درس بعدی و...

دوباره بعد عیدم ک دور دوم بود ومرور تک درس میخوندم راحت نر بودم ی هفته ازمایشی بخون ببین کودوم واست راحت تره

من دانشجوام دوست دارم از الان بشينم بخونم البته ترم چهار هستم اما نميدونم چطوری شروع کنم میشه منم را ...

ترم چهار زوده اکثر استادا و پشتیبان ها میگن از ترم ۵ شروع کنید ازمونی درس خوندن و کتاب های منبع خوندن اما پایه ات رو باید قوی نگه داری من دانشگاهم غیر انتفاعی بود سطح علمی خیلی پایین پدرم در اومد تا خودمو رسوندم

نمیدونم از کدوم کتاب شروع کنم یا همه کتاب هارو کنار هم بخونم.چجوری شروع کنم ؟

برنامه دیزی کن تز الان لستگی ب نحوه مطالعه و یادگیری خودت داره خیلیا میگن تک درس نخونید و در هر روز ۳ یا ۲ درس رو باهم بخونید من قاطی میکنم اگ اگ بخام روزی ۳تادرس بخونم تک درس برام جواب میده مثلا  تو دور اول مطالعه ام اول یک دور کامل مدنی خوندم تموم ک شد درس بعدی من اینجوری راحتم ببین خودت چجوری هستی الانم گ هفته اینده ارشد دارم همینم تک درس مرور میکنم