2777
2789
عنوان

ای کاشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
ازدواج از راه درست ! از راهی که دختر خوانواده دار باشه و زندگی بکن باشه ! بر فرض مثال همون دختری ک ش ...

الان اگه سنتی آدم ازدواج کنه، از کجا میفهمه اون دختر خوب بوده وقتی کل تحقیقات به اهالی محل هست؟؟ شرمنده ولی ازدواج هندونه خریدن نیست، حاصل تفکرات ازدواج سنتی الان شده آمار طلاق 50 درصد، چون شناخت توی رابطه لازمش برخورد و ارتباط هست، طرف 10 سال با یکی زندگی میکنه بزور شناخت حاصل میشه بعد ازدواج سنتی بکنه فقط با پرسش از اهالی محل؟؟؟ و بعدم یک سوال؟؟؟ الان من اگه با دختری ازدواج میکردم و بعدا متوجه میشدم بد بود و یا خراب بود بهتر بود؟؟ یا داخل رابطه با شناخت متوجه شدم و ازش جدا شدم؟؟ میبینید؟ ازدواج لازمش بی برو برگرد شناخت هست، بعد هم توی دوستی هرجور دختری پیدا میشه درست مثل ازدواج سنتی، فقط یک تفاوتی هست، تو اگه توی دوستی طرف رو خوب بشناسی ازدواج بکنی ریسکش کمتر هست و در همون نظر هم اگه دختری بد باشه متوجه میشی و همه چی تموم میشه، ولی فردا پس فردا ازدواج با یک دختر بد بصورت سنتی بکنی، این خوبه با دو سه تا بچه جدا بشی؟؟؟؟

خواهشا این تفکرات که منطقی نیست رو بندازید دور، اگه این تفکرات خوب بود مطمئین باش امار طلاق به این شکل نبود، بعد هم هیچ چیز به این شکل نیست تو از فکر و عقلت استفاده نکنی و خدا بذاره جلوت، خدا عقل رو برای انتخاب کردن و تصمیم گرفتن منطقی داده، و ازدواجی که بدون شناخت باشه و صرفا با پرس و جو کردن باشه هیچ نتایج خوش آیندی نداره چون زمونه ای شده انسان های هفت رنگ زیاد شده....

پس عقایدتون محترم...ولی ترجیح میدم توی تنهایی بمیرم، ولی تن به ازدواجی که رووش شناخت و عشق ندارم وارد نشم، بازم میگم توی زمونه ای که انسانا تحمل پستی و بلندی ندارن، توی رابطه به تفاهم نمیرسن صد البته ازدواج و عشقی وجود نخواهد داشت...

بازم ممنونم از وقتی که گذاشتید، ولی ترجیح میدم در کل تنها باشم، نه ازدواج سنتی بکنم و نه دل ببندم، چون جفتش توی این زمونه جرم شده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.