2777
2789
عنوان

ای کاشکی

484 بازدید | 46 پست

ای کاشکی بعضیامون چه دختر چه پسر اگه کسی رو دوست داریم بهش نشون بدیم و نه تایمی که خیلی دیر شده باشه...

دوسال از کات کردنم میگذره و اون دختر سر یک پسری که برای هوس میخواستش باهام دعوا کرد و بعدا حتی بدون اینکه با اون صمیمی بشه بدجوری باهاش بازی کرد و از اونم جدا شد...

الان با گذشت 2 سال همچنان با پیج فیک چکم میکنه با اینکه فوق العاده از چشمم افتاده فقط سوالم ازش اینه واقعا ارزششو داشت؟؟

خانم ها و آقایون تا زمانی که همو دارید سعی کنید عشق بورزید و از عشق ورزیدن نترسید چون دنیا دو روزه و ماها با همین عشق ورزیدن ها دنیامون قشنگ میشه...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پشیمونه

مرسی از نظرتون ولی بحث اینجاست چرا الان؟ الان که بهم ثابت شده دنیاهامون چقدر باهم تفاوت داره چراا؟؟ حتی فکرش پخته هم نبود...

الان دوساله کات کردیم من حتی پیجم رو پرایوت کردم بازم چک میکنه!!! ای کاشکی اصلا اونم فراموش میکرد باعث نمیشد یادش بیوفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از نظرتون ولی بحث اینجاست چرا الان؟ الان که بهم ثابت شده دنیاهامون چقدر باهم تفاوت داره چراا؟؟ ...

اون موقعه که ولت کرد رفت فکر میکرد از تو بهتر پیدا میشه وقتی دید دیگه نیست پشیمون شد و موند تو دلش حسرت! بهش ثابت شده که تو بهتر بودی و اون مونده پشیمونی و حسرت 

امید وارم بتونه بعضی وقتا خیلی دیر میشه 

اون موقعه که ولت کرد رفت فکر میکرد از تو بهتر پیدا میشه وقتی دید دیگه نیست پشیمون شد و موند تو دلش ح ...

اینکار خارج از انسانیت هست مگه عشق امتحان کردنی هست که ببینی کی بهتر هست کی بد؟؟ حرفتون درست هست حتی دیدم بعد دعواش و اینکه اون پسر باهاش بازی کرد یک استوری به این شکل گذاشته بود(زمانی که چکش میکردم) که نوشته بود تاحالا شده از یک چیزی پشیمون بشید سخت؟؟

ای کاشکی بعضی شما خانم ها عشقتونو نشون بدید و یا پشیمونیتونو بهتر نشون بدید و نه بذارید دیر بشه....

شاید اگه زودتر نشون میداد کمتر ازش بدم میومد

اینکار خارج از انسانیت هست مگه عشق امتحان کردنی هست که ببینی کی بهتر هست کی بد؟؟ حرفتون درست هست حتی ...

خوب عاشقت نبوده که رفته ... 

آدمی که عاشق بشه چه پسرش چه دخترش هیچ فرقی نمیکنه اصلن امتحان نمیکنه و حتی اون آدم بدترینم باشه پاش میمونه 

من الان نمیدونم عاشقتونه یانه ولی خب سخته دیگه پشیمون شده 

خوب عاشقت نبوده که رفته ... آدمی که عاشق بشه چه پسرش چه دخترش هیچ فرقی نمیکنه اصلن امتحان نمیکنه و ح ...

برام جالبه چرا با اینکه ۲ سال گذشته هرطور شده چک میکنه...

جالب تر اینجاست پیج فیکش فالو داره پیج خودش رو ولی با پیج خودش بلاکم کرده!!!

حتی مدت ها پیجمو پرایوت کردم تا نبینه بازم با اینکه مدت ها گذشت بازم میبینه!!!

از اون طرف پیجمم جوریه نمیتونم پرایوت همش باشه واقعا اذیت کنندست برام...

بلاکشم کردم یک پیج دیگه میاد

اتفاقا برعکس...

من که توی این سایت و دخترایی که دیدم سریع تا کات میکنن میگن فراموش کن و برنگرد به رابطه قبلی!!!

خوندم توی روانشناسی دخترها زودتر فراموش میکنن و فقط اوایل بهش فکر میکنن ولی حقیقتا همه جوره توی این مسائل هم دیدم نمیدونم چی بگم

خوب عاشقت نبوده که رفته ... آدمی که عاشق بشه چه پسرش چه دخترش هیچ فرقی نمیکنه اصلن امتحان نمیکنه و ح ...

در کل چیزی که توی این دوره زمونه دیدم اینه که بهتره دنبال روابط و ازدواج نباشم...

توی این دوره زمونه کمتر دختر و حتی پسری به پای طرف میمونه کسی تحمل سختی نداره و همه بیشتر دنبال منافع ان بیشتر توی رابطه تا عشق...

ترجیح دادم فکر عشق و حتی رابطه قبلیمم کمتر بکنم...

ممنونم از شما 🌹🙏🏻

من که توی این سایت و دخترایی که دیدم سریع تا کات میکنن میگن فراموش کن و برنگرد به رابطه قبلی!!!خوندم ...

ادم هست تا آدم منم دیدم که میگن پسرا زود فراموش میکنن و ضربه عمیقی نمیخورنو براشون مهم نیست ولی دیدم پسرایی که خیلیم شکسته میشن،،،،

آفرین خوبه منطقی امیدوارم موفق باشی برادر خواهش میکنم

همچنین خواهر عزیز مرسی بابت حرفای خوبتون خدا بهتون موفقیت و زندگی پاک و خوب بده

موفق باشید 🙏🌹

ادم هست تا آدم منم دیدم که میگن پسرا زود فراموش میکنن و ضربه عمیقی نمیخورنو براشون مهم نیست ولی دیدم ...

بله درسته من خودم کمی شکسته شدم شانس اوردم سرپا شدم، توی این دوره زمونه واقعا عشق بدرد نمیخوره کمتر دختری تحمل سختی داره...

با این حال ممنونم از شما و حرفای قشنگتون مرسی زحمت کشیدید