2777
2789

حالا اطراف من ۱۰ نفر حامله ان تمام پسر باردارن باورم نمیشه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اطراف من ۱۰ نفر حامله ان تمام پسر باردارن باورم نمیشه

اره قدیما آمار جهانی این بود که دختر زیاده الان هم دختر کمه پسر فراوونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ایشالله هر سال و هر ماه و هر روز و هر دقیقه و هر ثانیه برای دخترا باشه و پسرا از بین برنکیا موافقن؟؟ ...

وااااااا چ حرفیه من باردارم بچه امم پسره ینی چی اینجوری میگی دل آدم میلرزه سر صبحی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ایشالله هر سال و هر ماه و هر روز و هر دقیقه و هر ثانیه برای دخترا باشه و پسرا از بین برنکیا موافقن؟؟ ...

مخالفم ، از جنسیت زدگی بدم میاد چه زن ستیزی باشه چه مرد ستیزی!

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

چند سالته عزیزم😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم