2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51764 بازدید | 653 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برام عجیبه چقققد وقت میزاشته تایپ میکرده خودشو مثبت و آدم حسابی نشون بده . لعنتی تو مگه روزی چقد ...

اونم تو نی نی سایتتتت  

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

شما یه بارم یه تاپیک زده بودین واسه رو کردن دست اون کاربری که ظاهراً خیلی شاخه ولی به سرعت برق تاپیک ...

اره اون قضیه واسه خیلی وقت پیشه کلا اینجا تاپیک درمورد کاربرای دیگه میترکه حتی واسه همین ایلداهم سه تا تاپیکی که دیشب زدن همشون ترکید

آقا من حرفی ندارم دیگه باشه تسلیمولی کاش دروغ نبود 😢

منم ناراحت شدم ولی دیدم زندگیش اونجوری نبوده که تعریف میکرده خیلی اعصابم خورد شد

اینجا تو همین تاپیکاش یجوری میگه تصمیم به بارداری گرفتیم که انگار چقد هدف عمیق و بزرگی از این ماجرا داره

ولی دلیل اصلیش که نخواسته با این شخصیتش بگه این بوده

تو باید کارآگاه میشدی استعدادت داره هدر میره

من تنها به این نتیجه نرسیدم تازه یه کم هم اولش مقاومت کردم نمیخواستم بپذیرم که فیکه ولی یکی از کاربرا گفت و انگار یه جرقه ای شد برم تاپیکاشو باهم مقایسه کنم

اره اون قضیه واسه خیلی وقت پیشه کلا اینجا تاپیک درمورد کاربرای دیگه میترکه حتی واسه همین ایلداهم سه ...

آخه تاپیک شما خییییلی زود بردن هیچ کامنتی ترکید!!!

اینجا بذار همه آگاه شن فرق بین کاربرها نذار کارآگاه ؛😂😂بذاری و بترکه یکیه؛

ایشالا همیشه خوش باشی و نی نی سالم بیاد بغلتبرای هرکسی یه رنگیهمیدونی رنگ سال را چی اعلام کردن؟مادرش ...

عاشق بی خبری تم 😂

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من تنها به این نتیجه نرسیدم تازه یه کم هم اولش مقاومت کردم نمیخواستم بپذیرم که فیکه ولی یکی از کاربر ...

واییی من هی میگفتم شوهرش تاپیک زده که وجهه اینو خراب کنه بعد برام سوال پیش اومد چجوری شوهره بلد بوده قفل کنه تاپیکارو😂