2777
2789

سلام دوستان 

کسی خودش یا اطرافیانش آنژیو انجام داده؟

درد دست بعد آنژیو طبیعی هست؟

پدرم یک هفته هست آنژیو شده و درد شدید داره😞😞

عجله،همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خدا سلامتی بده بهشون طبیعیه عزیزم همسرمنم درد داشت چون آنژکت رویواش یواش آزادمیکنن ورگ اصلی هست در شدیدی داره شایدتادوهفته یابیشترم بشه اصلا نگران نباش فقط چکاپ هاشومرتب انجام بده

نه فکر نکنم طبیعی باشه

به دکترش زنگ بزن یا برید پیشش

فقط جلوی بابات چیزی نگو‌ بترسه

ممکنه خون لخته شده باشه بدون اینکه پدرت بفهمه ببین ورم یا کبودی نداره؟

احتمال داره خون لخته شده

نه فکر نکنم طبیعی باشهبه دکترش زنگ بزن یا برید پیششفقط جلوی بابات چیزی نگو‌ بترسهممکنه خون لخته شده ...

عزیزم آنژکت رو که میزنن ازتورگ فنرردمیکنن داخل قلب که به محض وروتهوع شدیدمیگیره ولحظه خروج هم در توی مچ دست هست 

عزیزم آنژکت رو که میزنن ازتورگ فنرردمیکنن داخل قلب که به محض وروتهوع شدیدمیگیره ولحظه خروج هم در توی ...

اره میدونم .کادردرمانم خودم

اما یکی از عوارض انژیوگرافی ها لخته شدن خون هست که علائمش درد شدیده

ممنون عزیزمفنر گذاشته بودن؟؟

انژیو که عمل نیست یه روش درمانیه

بعدش بالن زدن براشون

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

سلام گلم خدا سلامتی بده بهشون طبیعیه عزیزم همسرمنم درد داشت چون آنژکت رویواش یواش آزادمیکنن ورگ اصلی ...

تا دو هفته؟؟☹

خدا خیرتون بده ممنون که جواب دادید

نه فکر نکنم طبیعی باشهبه دکترش زنگ بزن یا برید پیششفقط جلوی بابات چیزی نگو‌ بترسهممکنه خون لخته شده ...

پایین دستش قسمت انگشت ها ورم داره

کبودی هم روی ساق دستش هست

آخه الان یک هفته انجام داده خوب بود

دو روزه درد شدید داره

واااای استرس گرفتم

دکترش تا شنبه نیست😭😭😭😭

اره میدونم .کادردرمانم خودماما یکی از عوارض انژیوگرافی ها لخته شدن خون هست که علائمش درد شدیده

واااای ترسیدم

بریم بیمارستان میتونن کاری کنن؟😓

پایین دستش قسمت انگشت ها ورم دارهکبودی هم روی ساق دستش هستآخه الان یک هفته انجام داده خوب بوددو روزه ...

کدوم‌شهری؟

اگه پزشک عمومی خوب و با تجربه توی شهرتون دارید ببرید بهش نشون بدید

اگه نیست یه سر برید بیمارستان به هر حال یه متخصص هست اونجا نشونش بدید خیالتون راحت شه

یکار دیگه ام میتونی بکنی،زنگ بزن اورژانس۱۱۵بهش بگو راهنمایت میکنه

کدوم‌شهری؟اگه پزشک عمومی خوب و با تجربه توی شهرتون دارید ببرید بهش نشون بدیداگه نیست یه سر برید بیما ...

اراکم

ممنون از راهنماییت عزیزم

میبرمش بیمارستان😞