به هوش مصنوعی گفتم اینو گفت جالب بود
بله، لگیمات رو میشه با نشاسته گل درست کرد! نشاسته گل میتونه به ترکیب مواد کمک کنه که لگیماتها نرمتر و لطیفتر بشن.
طرز تهیه لگیمات با نشاسته گل:
مواد لازم:
۱ پیمانه آرد
۲ قاشق غذاخوری نشاسته گل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد تخممرغ
۱ پیمانه آب یا شیر
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
روغن برای سرخ کردن
شربت (عسل یا شیره خرما) برای سرو
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، نشاسته گل، بیکینگ پودر و شکر رو با هم مخلوط کن.
2. تخممرغ، آب یا شیر، روغن و وانیل رو اضافه کن و مواد رو خوب هم بزن تا مایه یکدست بشه.
3. مایه رو بذار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کنه.
4. روغن رو توی یک تابه داغ کن، سپس با قاشق چایخوری از مایه بردار و توی روغن داغ بریز.
5. لگیماتها رو سرخ کن تا طلایی بشن.
6. پس از سرخ شدن، توی شربت بچین و چند دقیقه بذار توش بمونن تا شربت جذب کنن.
7. بعد از اینکه شربت جذب شد، سرو کن.
نشاسته گل به لطافت و بافت نرمتر کمک میکنه و باعث میشه لگیماتها بیشتر حجم بگیرند.