خانوما معذرت میخوام فردا جراحی هایمنکتومی دارم یعنی برداشتن بقایای پرده بکارت،چندسال پیش که ازدواج میکردم رفتم معاینه برام گفت ضخیمه بایدجراحی شه ولی اهمیتی ندادم،رابطه امم هم میشد،ولی هربارخیلی اذیت میشدم حتی الانم،چندروزپیش متوجه شدم یچیزی جلوی واژنم گرفته اومده بیرون،ترسیدم رفتم پزشک گفت بقایای پرده بکارتت هس بایدجراحی شه،حالافردامیرم جراحی،میخوام ببینم شماها ایااطلاعی دارین،دوره نقاهتش چقدره؟بعد عمل چندروز درد داره،؟توسایت نوشته با بیهوشی هم انجام میدن ولی فک کنم این براکسایی هس که کلا پرده دارن ،برامن تو رابطه یه مقداریش رفته،نمیدونم استرس دارم تاحالا مراحی و عمل اینا نداشتم،ازامپول میترسم چه برسه ....
دیگه لازمه دیگه .باید قوی باشی تو اینترنت چرت و پرت زیاد مینویسه توجه نکن منم به عکس از کلیه داشتم تو اینترنت نوشته بود باید موقع عکس برداری سوند داخل مجاری ادراری باشه منم خیلی ترسیدم رفتم از کارشناس رادیولوژی پرسبدمگفت نه بابا نیاز نیست .ولی مطمنا بی حسی یا بی هوشی استفاده میکنن نفس عمیق بکش ان شالله زود خوب میشی
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره عزیزم میدونم اینترنت چرت مینویسه همینو تواینترنت سرچ کرده بودم اورد رحم ات هس که اومده بیرون توت ...
نگران نباش یه کاری میکنن گه اذیت نشی اصلا حس نکنی من تا حالا سه بار جراحی کردم یه بار سزارین دو بترم بارداری خارج رحمی بالاخره هر جراحی مسایل خودشو داره ولی دارو میدن درد رو متوجه نمیشی .
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
کی میخواد نازمو بکشه،درسته خداروشکرهمسرخوبی دارم ولی صبح تاعصرسرکاره،خواهر مادرم که ندارم
بلاخره شب میاد
خودتم کار اینا نکن اگه عمل سنگینه تا چند روز
یه ذره هم خودتو لوس بنما
کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport