2777
2789
عنوان

فردا عمل دارم

410 بازدید | 25 پست

خانوما معذرت میخوام فردا جراحی هایمنکتومی دارم یعنی برداشتن بقایای پرده بکارت،چندسال پیش که ازدواج میکردم رفتم معاینه برام گفت ضخیمه بایدجراحی شه ولی اهمیتی ندادم،رابطه امم هم میشد،ولی هربارخیلی اذیت میشدم حتی الانم،چندروزپیش متوجه شدم یچیزی جلوی واژنم گرفته اومده بیرون،ترسیدم رفتم پزشک گفت بقایای پرده بکارتت هس بایدجراحی شه،حالافردامیرم جراحی،میخوام ببینم شماها ایااطلاعی دارین،دوره نقاهتش چقدره؟بعد عمل چندروز درد داره،؟توسایت نوشته با بیهوشی هم انجام میدن ولی فک کنم این براکسایی هس که کلا پرده دارن ،برامن تو رابطه یه مقداریش رفته،نمیدونم استرس دارم تاحالا مراحی و عمل اینا نداشتم،ازامپول میترسم چه برسه ....

دیگه لازمه دیگه .باید قوی باشی تو اینترنت چرت و پرت زیاد مینویسه توجه نکن منم به عکس از کلیه داشتم تو اینترنت نوشته بود باید موقع عکس برداری سوند داخل مجاری ادراری باشه منم خیلی ترسیدم رفتم از کارشناس رادیولوژی پرسبدم‌گفت نه بابا نیاز نیست .ولی مطمنا بی حسی یا بی هوشی استفاده میکنن  نفس عمیق بکش ان شالله زود خوب میشی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه لازمه دیگه .باید قوی باشی تو اینترنت چرت و پرت زیاد مینویسه توجه نکن منم به عکس از کلیه داشتم ت ...

اره عزیزم میدونم اینترنت چرت مینویسه همینو تواینترنت سرچ کرده بودم اورد رحم ات هس که اومده بیرون توتاپیکای قبلیم هس خدا میدونه یه شب تاصبح چی کشیدم تایرم دکتر،ولی خودم میخوام اگه بشه بیهوش کنن من بدجور میترسم ازطرفی میگم مسخره ام میکنن میگن عمل ساده اس و فلان 

اره عزیزم میدونم اینترنت چرت مینویسه همینو تواینترنت سرچ کرده بودم اورد رحم ات هس که اومده بیرون توت ...

نگران نباش یه کاری میکنن گه اذیت نشی   اصلا حس نکنی من تا حالا سه بار جراحی کردم یه بار سزارین دو بترم بارداری خارج رحمی  بالاخره هر جراحی مسایل خودشو داره ولی دارو میدن درد رو متوجه نمیشی .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نترس عزیزم بیهوش یا بی‌حس میشی دیگه

بعدم با مسکن حالت خوبه

اتفاقا چند روزی استراحت میکنی نازتو میکشن خوبه😛😂

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

قربونت برم مرسی عزیزم انشالله من هیچ عملی نکردم تاحالا

ان شالله مشکلی پیش نمیاد دیگه اعتماد کن به دکترت فقط نفس عمیق بکش استرس نداشته باش این هم میگذره 🌷

نترس عزیزم بیهوش یا بی‌حس میشی دیگهبعدم با مسکن حالت خوبهاتفاقا چند روزی استراحت میکنی نازتو میکشن خ ...

کی میخواد نازمو بکشه،درسته خداروشکرهمسرخوبی دارم  ولی صبح تاعصرسرکاره،خواهر مادرم که ندارم

بهم نگفتن فعلا چه مدل جراحی هس منظور لیزر یاچی،ازاسترس خوابم نمیگیره

استرس نداشته باش

معمولا بی حسی موضعی هستش و با لیزر 

حدود 45 دقیقه بیشتر طول نمیکشه

زود هم خوب میشی

فقط یه مدت تحمل کن و نزدیکی نداشته باش

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

کی میخواد نازمو بکشه،درسته خداروشکرهمسرخوبی دارم ولی صبح تاعصرسرکاره،خواهر مادرم که ندارم

بلاخره شب میاد

خودتم کار اینا نکن اگه عمل سنگینه تا چند روز

یه ذره هم خودتو لوس بنما

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport