2777
2789
عنوان

لطفا کمک برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4777 بازدید | 89 پست
160 قد وزن فک کنم بعد کلی زحمت 50 

پودرنخورنازایی میاره هرروزده دقیقه بعدغذا پودرجوانه گندم بریزتوماست بخور عرق یونجه بخور حلوا و کنجد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گین آپ عرق یونجه پودرجوانه گندم باماست بعدغذا

چن ماهه چن کیلو اضافه کردی عزیزم 

بعد پودر گین آپ از داروخونه خریدی یا عطاری

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
شیرخشک و سرلاک

اثر نداره یه تا قوطی شیر خشک تموم کردم با کلی برنامه کالری شمار فقط سه کیلو

پودرنخورنازایی میاره هرروزده دقیقه بعدغذا پودرجوانه گندم بریزتوماست بخور عرق یونجه بخور حلوا و کنجد

عیب نداره یکی دارم بعدشم خدا بزرگه فعلا این مهم تره 😉درایو حد درگیرم 

پودر حكيم. تهراني دارم ميخورم هر روز 

ولي خوردنش مرگمه بايد فرني كني يا با شير بخوري ولي من تا ميخورم گلاب به روت همشو بالا ميارم

با آب ميخورم

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

راستش من رفتم شیرخشک بخرم بخورم دکتره داروخونه گفت شیرخشک مال بچه هاست این عالیه 2مدل داشت یه مدل جعبه مشکی بزرک70هزارتومن که معمولاورزشکارامیخورن چاق شن ولی این که من خریدم مثل جعبه شیرخشکه19تومن فقط پروتین وکالریه

اره 6😤 ماه نه بابا 65 میخام 

من قدم 168 وزنم 62 کیلو دوست دارم بشم پنجاه و هشت ،برا همین گفتم الان خوبی ،وقت واسه چاقی زیاده معمولا سن که بره بالا چاق میشیم چرا زودتر بریم سراغش

الا بذکرلله تطمئن القلوب
منم میخوام همیشه وزن اضافه کنم ولی صورتم خیییییییلی چاق. میشه ولی اندامم تعقیر نمیکنه😳😳

منم همینطور 😅😅اول از صورت چاق میشم اینم بگم ارزویه خیلیاست😆انداخت چطوریه؟؟مثلا من گلابی شکلم فقط از پایین تنه یه ذره اضافه میکنم