2777
2789
عنوان

تاپیک منافذباز و مشکلات پوستی🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبل کلیزینگ چیه توضیح میدی و قیمت

اول یه شوینده روغنی تهیه می‌کنی مثلا حالا شوینده روغنی سنتلا یا آنوا محشرن با اونا صورتتو یه کوچولو مالش میدی میشوریم به خصوص بینی که نقاط سیاه داره 

بعد با شوینده فومی بر پایه آب مثل آنوا یا سون جونگ ( قوطیش حالت کرمه) میشوری

صورتت صاف و تمیز میشه

البته بعضی شب ها دیگه به صورتت استراحت میدی

اوردینری ها:اینقدر فیک و های کپی و های کوالیتی دارن که خود سازندشم نمیتونه دقیق اصل فیک تشخیص بده😂😂درصورتی بخرید که صد درصد مطمین باشید.این مقابسه هاروهم ول کنید های کوالیتب و اصلش موو نمیزنن.اون درجه های۳اینا هستن که فیکشون خیلی واضحه(ک مقایسه میکنن)

برای منافذباز:

نیاسینامیداوردینری عااالیه اگر اصل باشه رو صورت کف میکنه اما بازم نمیدونم دال بر اصل بودنشه یا نه

دکتر پوست من(ملبورن هست به دوست خانوادگی)گفت دلیل منافذ باز زیاد بودن هورمون مردانه هست تستسترون.اگر به هرنحوی نرفتن این ازمایشو روز سوم پریودی بدید

منافذ توروخدا بخور ندید بازترمیشن‌.برید حموم نرم که شد پوست منافذ پاکسازی کنید (میتونید رو بینی هم چسب لانبنا بزنید خ خووبه)

توروخدا یخ و زردچوله و هزاررقم مایک من دراوردب نزنید سد دفاعی پوست رو به مرور نااابود میکنید بعد میاید میگید وای پوستم تو فلان سن افتاده شده چروک شده لک درمان نمیشه و هزار چیز

اصفهان زیباااا🌱

دخترم پونزده سالشه صورتش یه تیکه جوش و گرمی شده میدونم برا سنشه ولی خیلی زیادن،چکارش کنم به نظرتون چ ...

تغذیه دخترتون رو حتما کنترل کنید

ادویه زیاد و فلفل و چربی و کربوهیدرات زیاد و شکر و شیرینی و گرمیجات ممنوع

بهش پرتقال و سیب و میوه و سبزیجات زیاد بدین دکتر متخصص خوب برن چه بهتر فقط راکوتان رو اصلا مصرف نکنید 

شما احتمالا پوستتون دهیدراته شده باید مرطوب کننده و آبرسان با کیفیت عالی استفاده کنید

چنل letselfتلگرام کلمه مرطوب کننده و آبرسان رو سرچ کنید هست 

ماسک ها اولش خوبن ولی بعدش سد دفاعی پوست رو به قهقراااا میبرن از من ب شما نصیحتتت.

خب راجع ب منافذ استرس و‌نور مستقیم  و اب داغ تو حموم بشدت منافذ باز میکنن.همچنین کثیفی و چربی زیاااد.هرجور شده حتی شده وام بگیرید طلا بفروشید به ضدافتاب تووپ بخرید باااا مکمل هااااا.

زینک یا روی که سد دفاعی و قوی میکنه‌.ویتامین ای.ویتامین سی.ویتامین بی(ی سریا جوش میزنن باهاش)مولتی ویتامین مینرال.کرومیوم.ویتامین کا تو پلاس.ترجیحا شرکت یوروویتال.

ویتامین دی سعی کنید ده روز یکبار بخورید(اگ دندونت پوسیده میشه زود ویتامین دی کم داری و کلیسم)

خاک و اب کشور ما خیلی غنی نیست ک  همه چی ب بدنمون برسه.

آناناس بخورید عااااااالی برای پوست

اصفهان زیباااا🌱

ماسک ها اولش خوبن ولی بعدش سد دفاعی پوست رو به قهقراااا میبرن از من ب شما نصیحتتت.خب راجع ب منافذ اس ...

نیاسینامید اوردینری درصدش بالا نیست؟

درمان کننده هست یا بازگشت پذیری داره؟

تغذیه دخترتون رو حتما کنترل کنیدادویه زیاد و فلفل و چربی و کربوهیدرات زیاد و شکر و شیرینی و گرمیجات ...

ممنون تلگرام ندارم ،کلا پوست کل بدنم خیلی خشکه میشه لطف کنید مرطوب کننده و آبرسانی بهم معرفی کنید که باهاش جوش نزنم

برای جوش بگم:

یک حذف شیرر (پر هورمون سینه گاو هست)بجاش کلسیم بخورید.

مرغ رو دوبار ابش رو بریزید این خیلی موثره

کاسنی هورمون مردانه رو میبره بالا نخورید

رازیانه نخوردیذ کلا دمنوش نخورید هورمونهاتون بشدت بهم میریزه

حذف خوراکی سوپری

حذف قند مصنوعی

جوش هورمونی:

پلی کیستیک و تنبلی تخمدان.

فقط با سبک زندگی  سالم درست میشه

و درکنارش مکمل هارو مصرف کنید.

اینوزیتول و اسید فولیک بخورید

(اسپیرونولاکتونم خوبه اما خب هورمونیه دیگ باز میزنه ی حا دیگ رو داغون میکنه)

متفورمین هم خوبه اما با تجویز پزشک(لاغر میکنه)

ورزشش و عرق کردن دوای درد جوش هورمونیه.

لطفاااااا دست ب جوش هورمونی نزن خواهر من جاش میمونه تبدیل ب اسکار میشه.

اصفهان زیباااا🌱