2777
2789
عنوان

تاپیک منافذباز و مشکلات پوستی🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 63 پست
محصولات پوستی کره ای اصل مثل آنوا محشرنسرم اوردینری به خاطر درصد نیاسینامید بالا ممنوع سرم نیاسینامی ...

برای من اوردینری خوببود.نیاسینامید بالا باعث چه عارضه رو پویتمون میشه؟؟من نمیدونم دقیق

اصفهان زیباااا🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم پونزده سالشه صورتش یه تیکه جوش و گرمی شده میدونم برا سنشه ولی خیلی زیادن،چکارش کنم به نظرتون چ ...

ببرش سونو و بک سری ازمایش های هورمونی بگیر جهت اطمینال برای پلی کیستیک و تنبلی تخمدان.درسته ب بلوغ ربط داره اما باز دلیلشو از همین الان پیدا کن.نزار پوست نازنینش خراب بشه.اول دلیل و پیدا کن.

اصفهان زیباااا🌱

اول یه شوینده روغنی تهیه می‌کنی مثلا حالا شوینده روغنی سنتلا یا آنوا محشرن با اونا صورتتو یه کوچولو ...

شوینده روغنی باعث جوش نمیشه عزیزم؟من صورتم خودش چرب هست

اصفهان زیباااا🌱

میگن بدهدرمانش کرد یا باید همیشه استفاده کنید؟

حقیقتا من درکنار مکمل ها درمان شدم.البته اینم بگم  اول پاکسازی  میکردم بعدشب میزدم اوردینری  رو صبم صورتمو‌میشستم.یکم میسوزه موقع زدن شاید برای پوست های حساس خوب نباشه یا پوست های نازک.سوزشش مثل ویتامین سی هست.من ویتامین سی کرمی اوردینری  زدم اما تاثیری رو لک نداشت .من حس میکنم مکمل ها و تغذیه و اب و ضدافتاب لک هارو برد تا این لایه بردارها و اکسیس وای و….اناناسم خ موثر بود

اصفهان زیباااا🌱

دکتر پوست ببرمش یا زنان که براش بنویسه ؟

حتما زنان عزیزم

بگو ازمایشات هورمونی

تستسترون

پرولاکتین

ال اچ

اف اس اچ

پروژسترون

انزیم های کبدی

قندناشتا(برای پلی کیستیک)

سونو رحم و تخمدان

حتمااا ببر

موی زاید زیر چانه و کشاله پشت ران .تعریق خیلی زیاد .بوی بد عرق پریود کم خون .بیحالی .جوش چانه و خط فک(ببشتر).رنگ گردن تیره.رشد موی زاید زیاد.موهای زاید مشکی و ضخیم.موی دور هاله سبنه.موی خط ناف.استرس و پرخاشگری.اینها برای تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودن هست عزیزم حالا ممکنه همه علایمم نداشته باشه

اصفهان زیباااا🌱

اکثرا همه استفاده میکنند چون شویندس و بعدش از فومی استفاده میکنیدبازم پوست به پوست فرقه❤️

ازه دقیقااا:واقعا ب مدل پوست ربط داره.حتما تست میکنم عزیزم ممنون

اصفهان زیباااا🌱

اسی نظرت راجب ترتینوئین چیه من زینک استفاده کردم به شدت منافذ رو باز کرد الان ترتینوئین میخوام بزنم ...

حس میکنم خیلی تهاجمی هستن.ما به هر نحوی قرار نیست اونارو ببندیم اول باید دلیل پیدا کنیم.

زینک بخور و امگا  و مکمل هایی ک نوشتم.برو حموم پاکسازی کن قشنگ.اگ منافذت موی ریز ریز داره بردار بعد حالا با بقول دوستمون شوینده روغنی بزن و بعدش بر پایه آبش زو یا از نیاسبنامید اوردینری کمک بگیر.من برام اوردینری خدایی خوب بود اما یکم میسوزونه شاید برای پوستای حساس خوب نباشه.ضدافتاب کداوم حتی توخونه بزن.بی رنگ.زیرنور مستقیم خورشید نرو.پوستت زیاد عرق میکنه؟صورتت؟عرقم منافذ باز میکنه.پرکاری تیروید باعث عرق زیاد میشه منفذم باز میشن.هورمون مردانه هم باعثش میشه.نور افتاب.استرس شدید،کم خوابی.من متاسفانه خیلی کم خوابم

اصفهان زیباااا🌱