ببخشید یعنی چی دو بار سرتون کلاه رفته سر کلیه؟ البته اگر مشکلی با توضیحش ندارید اگر معذب بودین نگید
نه ! چرا سر کلیه ؟☺️ دوبار تو زندگی سرم کلاه رفته! بخاطر اعتماد! بهتره بگم سادگی!☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ! چرا سر کلیه ؟☺️ دوبار تو زندگی سرم کلاه رفته! بخاطر اعتماد! بهتره بگم سادگی!☺️
خب امیدوارم بخیر گذشته باشه
چی بگم ادمیم و واجب الخطا
فکر میکنیم همه مثل خودمون هستن ولی تجربه میشه
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
خب امیدوارم بخیر گذشته باشه چی بگم ادمیم و واجب الخطا فکر میکنیم همه مثل خودمون هستن ولی تجربه میشه
ممنونم 🙏 بله دیگه ، متاسفانه فک میکنیم همه مث خودمون هستن اما بدترین قسمتش اینه که از دوستت ضربه بخوری!☺️
نگذشت؟!☺️ چرا گذشت و کم و زیاد جاشون پر شد ، اما اون اعتماده که از بین رفت دیگه جاشو نمیشه پر کرد ☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
ممنونم 🙏 بله دیگه ، متاسفانه فک میکنیم همه مث خودمون هستن اما بدترین قسمتش اینه که از دوستت ضربه ب ...
برای همه این ضربه خوردن از طرف کسی که تصورشم نمیکردیم اتفاق افتاده اما حس میکنم این لازمه ی بقای ماست چون بهتر میتونی رفتار بقیه رو وقتی دنبال چیزی هستن تحلیل کنی
بهتر زندگی میکنی
مثل بچه ای که تا وقتی زمین نخوره راه رفتن یاد نمیگیره.
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
برای همه این ضربه خوردن از طرف کسی که تصورشم نمیکردیم اتفاق افتاده اما حس میکنم این لازمه ی بقای ما ...
باریکلا 👍 حرفاتون عالی بود 🙏☺️