2777
2789
عنوان

فقط مهربونای سایت بیان لطفا

68 بازدید | 10 پست

خواهرای مهربونم 

لطفا ۵ مرتبه صلوات بفرستید 

به نیت اینکه کار دلخواهم پیدا بشه 

غرق بی پولی و فقر و ناامیدی هستم 

هر کس صلوات فرستاد و برام دعا کرد لایک کنه ممنون 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

عزیزدلم ان شاالله که رزق و روزی تون رو زیاد کنه❤طبق تجربمم به فکر کار انلاین باشین خیلییی بهتر جواب ...

مرسی گلم 

کار آنلاین منظورتون آنلاین شاپ هستش ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی گلم کار آنلاین منظورتون آنلاین شاپ هستش ؟

زیاد هست آنلاین شاپ که اگه یه کوچولو زرنگ باشین که عالی میگیره

ولی مثلا همین یوتیوب یکی از دوستان من حدود۶۰میلیون در یک ماهش در میاره

یا مثلا اگه تخصصی کمی هم دارین میتونین یه پیج بزنین و بیاریدش بالا و از راه تبلیغات و دوره اموزشی فروش بزنین

میتونید یه دوره اموزشی طراحی سایت یا برنامه نویسی ببینین (این بازار کارش فوق العادس)

فقط نباید خودتونو دست کم بگیرید و تلاش کنیدمن زیاد میشناسم کسانی رو که از صفر بالا اومدن 

💜🍃

زیاد هست آنلاین شاپ که اگه یه کوچولو زرنگ باشین که عالی میگیرهولی مثلا همین یوتیوب یکی از دوستان من ...

ممنون از راهنمایی تون گلم 

ولی مشکل اینجاست که سرمایه ندارم 

نه برای راه اندازی آنلاین شاپ پول دارم

نه برای آموزش دیدن  💔

ممنون از راهنمایی تون گلم ولی مشکل اینجاست که سرمایه ندارم نه برای راه اندازی آنلاین شاپ پول دارمنه ...

بله انلاین شاپ سرمایه میخاد 

ولی دوره های اموزشی رو میشه پول جمع کرد و خرید 

نذارید مغزتون بهونه بیاره از کمترین خرج تونم حتی اگه وضع مالی خوبی ندارید بزنید تا جمع کنید

اصلا همین یوتیوب اموزشای جهانی داره و واقعاااا سطح شون خوبه به نظرم میتونین از همین یوتیوب اطلاعات زیادی بدست بیارین حتی خیاطی هم میتونین اموزش ببینین دیگه این روزا هر کسی تو فکر کسب و کار انلاینه اگه هدفتون باشه هرجور شده بدستش میارید

💜🍃

بله انلاین شاپ سرمایه میخاد ولی دوره های اموزشی رو میشه پول جمع کرد و خرید نذارید مغزتون بهونه بیاره ...

برای راه اندازی کسب و کار آنلاین 

چه دوره هایی باید آموزش ببینم ؟

هیچی بلد نیستم 

برای راه اندازی کسب و کار آنلاین چه دوره هایی باید آموزش ببینم ؟هیچی بلد نیستم

ببینین شرایط کدوم شو دارین؟

شما میتونین از همین برنامه ی یوتیوب اموزش خیاطی ببینین و برین پیش یه نفر کار بکنین تا پول کمی هم که شده به دستتون بیاد

بعد از این طرفم از طریق کانای تلگرام و پیج اینستا برای راه اندازی صفحه یوتیوب اموزش ببینین (من یه کانال تلگرام میشناسم اگر خاستین بگین لینک شو بفرستم) یوتیوب حدودا۲الی۳ماه زمان میبره و به تلاش نیاز داره ولی وقتی جواب بده واقعا عالیه

💜🍃

ببینین شرایط کدوم شو دارین؟شما میتونین از همین برنامه ی یوتیوب اموزش خیاطی ببینین و برین پیش یه نفر ...

درخواست دوستی فرستادم 

لینک شو بفرستید لطفا 🌹

ولی راجب هر شغلی لطفا لطفا تحقیق کنید از هر جا حتی تو این سایت سرچ کنید ولی بدون تحقیق کاری رو انتخا ...

چشم ممنون