2777
2789
عنوان

کیا موقع خواب با بالشت شون 🤣🤣🤣

593 بازدید | 45 پست

درگیرن من ک گردنم انگار داره میشکنه  همش جابجاش  میکنم  شمام اینجورین  یا ن 😂😂😂😂

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دم صبح اینطوری بودم

وای باز من موهام بلنده  با اونم درگیرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاهمش دلم قسمت سردش رو میخواد

آره اینور گرم میشه باز بالشت رو میچرخونم اونور اصن یه وضعیه  ب پهلو میشم دستم درد میگیره  باز 🤣🤣🤣

وای باز من موهام بلنده با اونم درگیرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

مال منم بلند بود انقد رو مخم بود زدم تا شونم

قبلش تا زانوم بود خیلی عذاب آور بود چون هروقت جایی میشستم داداشم اشتباهی می‌شست روش😑 فقط صدای منو درمیاورد 

دستشویی رفتن که اصن فاجعه بود همش با کلیپس جمع میکردم 

منننیا موهام گیر میکنه زیرش یا بلنده یا کوتاهه یا گرمه یا انگار زبر شده یا دستم خوب زیرش جا نمیگیره ...

آی گفتی منم موهام بلنده یا گیره میکنه یا گردنم درد میگیره یا دستم بخدا دلم بعضی موقع ها میخواد دستمو قطع کنم ک راحت ب پهلو بخوابم 🤣🤣🤣

وای من خیلی بدخوابم،با بالشتم بادست و پام با لباسم مشکل دارم فقططط با یکی ازلباسام خوابم میبره،واقعاااذیتم😭

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بالش من زبون نداره وگرنه میگه چرا هرشب منو خیس میکنی😓

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

مال منم بلند بود انقد رو مخم بود زدم تا شونمقبلش تا زانوم بود خیلی عذاب آور بود چون هروقت جایی میشست ...

منم تا زیر زانو هس همیشه میبافم راحت فقط موقع خواب اذیتم شبی نیس  ک ب همسرم میگم اگه اینا رو کوتاه نکردم اسممو عوض میکنم اونم غش غش میخنده  و صبح میشه و دلم نمیاد 🤣🤣🤣 

وای من خیلی بدخوابم،با بالشتم بادست و پام با لباسم مشکل دارم فقططط با یکی ازلباسام خوابم میبره،واقعا ...

کلا خوددرگیری داریم تا بخوابیم 🤣🤣🤣