2777
2789
عنوان

کیا موقع خواب با بالشت شون 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 45 پست

من دوتا میذارم گردنم دردمیگیره یکیش میکنم باز میبینم اذیتم یه بالشت ویه کوسن میذارم باز اذیت میشم یدونه ش میکنم،بازمیبینم نه اذیتم سرمو ازبالشت برمیدارم بدون بالشت میخوابم بازمیبینم نه اذیتم دستمو میذارم زیرسرم میخوابم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقااااایه بالشتم بلنده یکیش کوتاههاصلااااا هیچ بالشتی نداشتم تاحالا که خوب باشهتو فکرمه برم طبی بگ ...

این مشکل هرشبمونه باید یه فکر اساسی کرد 😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خوددرگیری داریم تا بخوابیم 🤣🤣🤣

اره دستامو نمیدونم کجا بزارم ،میگم کاش دستامون پیچ و مهره داشت شبا بازش میکردیم🥴

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

من دوتا میذارم گردنم دردمیگیره یکیش میکنم باز میبینم اذیتم یه بالشت ویه کوسن میذارم باز اذیت میشم ید ...

🤣🤣🤣 وای بخدا انگار منی 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

وای باز من موهام بلنده با اونم درگیرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

اگر کسی قلاب بافی بلده بگو برات یه توربان مانند ببافه.از لبه هاشیه کش نازک رد میکنی شب موهاتو داخلش میزاری راحتی.اگر متوجه نشدیفردا عکسشو برات میزارم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اگر کسی قلاب بافی بلده بگو برات یه توربان مانند ببافه.از لبه هاشیه کش نازک رد میکنی شب موهاتو داخلش ...

نفهمیدم بی زحمت عکسو باز برام بزار  مرسی 😊

🤣🤣🤣 وای بخدا انگار منی

😂😂😂دیشب تا شش ونیم صبح با بالشتم درگیربودم اخرم عصبانی شدم سرمو گذاشتم روبالشت دخترم خوابیذم😂😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اره دستامو نمیدونم کجا بزارم ،میگم کاش دستامون پیچ و مهره داشت شبا بازش میکردیم🥴

وای منم با دستام درگیرم .میزاری زیر بالش یه جوریه نمیزاری یه جور.خدا با اینهمه طراحی عالیش تو این زمینه تجدید شده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بخدا من همین فکر رو کردم گفتم چی میشد پیچ داشت بازش میکردم باز صبح می‌بستم  🤣🤣🤣

تازه دستامم یکیش اضافه شبا

منم ای خداا 🤣🤣🤣🤣

وای منم با دستام درگیرم .میزاری زیر بالش یه جوریه نمیزاری یه جور.خدا با اینهمه طراحی عالیش تو این زم ...

وای خداروشکر ک تنهانیستم 😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

نفهمیدم بی زحمت عکسو باز برام بزار مرسی 😊

یکم صبر کن ببینم حال دارم 

بخدا من همین فکر رو کردم گفتم چی میشد پیچ داشت بازش میکردم باز صبح می‌بستم 🤣🤣🤣

وای جمع جمع خودمونیاس تاپیکت😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40