2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

924 بازدید | 51 پست

بچها با شوهزم دعوا کردم بخاطر مادرش باهام دعوا میکنه.هرشب داره میاره خونه ما انقد هم مادرش قرقری پشت سر هم حرف میزنه با همه هم دعوا داره.امروز خواست بره دنبال ادرش جلو مادرش جوری جیغ کشیدم سرش که مادزش پیاده شد رفت خونه خودش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هرشب میاد خونتون؟

خودش کسی رو تو خونش راه نمیده.یه بلاهایی اورد به سرم تو عقد میرفتم خونش ۷صبح انقد سر صدا میکرد مجبور میشدم برم خونه مامانم .بخاطر اینکه میگه همسایه ندارم تو ساختمون میترسم پدرشوهرم فوت کرد

كارتون زشت بود جيغ زدين بهتر بود اين دفعه هم به روي خودتون نمياوردين سري بعد تو خونه با همسرتون حرف ميزدين

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

اگه واقعا مادر بود و با عروس مهربون بود که کسی از اومدنش ناراحت نمیشد! حالا که باعث دعوا میشه به جهنم که دلش میشکنه.هر کی بزرگتره و احترام میخواد باید احترام خودشو نگه داره و متقابلا احترام بذاره