بچها با شوهزم دعوا کردم بخاطر مادرش باهام دعوا میکنه.هرشب داره میاره خونه ما انقد هم مادرش قرقری پشت سر هم حرف میزنه با همه هم دعوا داره.امروز خواست بره دنبال ادرش جلو مادرش جوری جیغ کشیدم سرش که مادزش پیاده شد رفت خونه خودش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خب ...ولی موقع عصبانیت کار همگی ماست...ولی ادم هرچقدر مراعات کنه خیلی خوبه
خوب من خیلی ها رو هم دیدم که موقع عصبانیت می تونن خردمندانه و محترم رفتار کنن...میخوام بگم عصبانیت مجوز هیچ کاری رو به ما نمیده . نه مجوز دل شکستن نه هیچ چیز دیگه
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوب من خیلی ها رو هم دیدم که موقع عصبانیت می تونن خردمندانه و محترم رفتار کنن...میخوام بگم عصبانیت م ...
اره واقعا...باور کنین منم یه بار مادرشوهر وخواهرشوهرم باهام دعوا کردن حق هم با من بود.. من هیچی نگفتم فقط گریه ام گرفت...بعدش مادرشوهرم خودش همون لحظه پشیمون شد اومد بوسم کرد