2777
2789
عنوان

جدایی 💔🖤

206 بازدید | 15 پست

من هم دلم تنگته اما هم قهرم باهات💔قلب منی هنوز همو غم منی اما افتادی از چشام🖤💔آهنگ حامیم

واقعا الان تو این وضعیتم بخاطر خیانت جدایی رو پیش رو گرفتیم🖤اما همه چی سخته مخصوصا خیانتش😭😭خدا لعنت کنه زند مردای خیانت کارو که اینطور گند میزنن به همه چی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسرش مرتکیه بی ناموس الاغ

عزیزم اول که فهمیدم اومد کلی التماس کردو که ببخش اشتباه کردم،دقیقا تایمی که داشتم فکر میکردم ببخشم یا نه،گوشی دوم خریده بوده گذاشته بود سرکارش💔به من میگفت ببخشی عزیزم گریه میکرد ولی با اون گوشیش آنلاین بود😭💔🖤وقتی بهش گفتم دادوبیداد راه انداخت که نه اینطور نیست بعدشم رفت

ولی من تمام مدارک کثافت کاریاشو دارم

چقدر دو رو و پست !!! آبروشو همه جا ببر ، مهریه تم کامل بگیر بذار بره گم شه ، لیاقتش همون زنای خرابه

خیلی پست😭خدا لعنتش کنه کاااش یدونه از اون زن و دخترایی که باهاشون در ارتباط بود دوران نامزدی میدونستم،متاسفانه خودشو خوب جلوه داد من بخاطر همین ازدواج کردم🖤💔ولی افسوس که دروغ بود برام دعا کن خدا کمکم کنه