2777
2789
عنوان

جواب مامان نامزدمو چی بدم کمک

323 بازدید | 19 پست

بهم زنگ زد براش کفش بخرم . کلا عادت داره این اخلاقشه درخواست نامعقول داشتن و وقتی بهش میگی نه خیلی ناراحت میشه . اگه نامزدمم بفهمه که من خریدی کردم و پنهون کردم ازش خیلی داستان میشه چیکار کنم؟( نامزدم اصلا خوشش نمیاد ک من چیزی بخرم اینطوری و رابطه ی من و مادرش خراب بوده و تازه دوباره خوب شده و اینکه خود نامزدم خیلیییی احترام مادر منو نگه میداره خیلی) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ‌زد تو براش بخری؟ ب چ مناسبت؟شاغلی؟بدون هماهنگی نخرمشورت بگیر با نامزدت

اره . اخه قبلا اینکارو میکردم خیلی ناراحت شد که من گفتم به نامزدم .

گفت من نمیتونم برم خرید وقت ندارم تو برام بخر یه صندل . چیکار کنم 

هرچقد هم احترام مادرتو داشته باشه ولی تو نباید بری کفش یا حالا هروسیله دیگه ای که وظیفه تو نیست بگیر ...

اون برای خونه ی ما همیشه مثلا میاد میوه یا گوشت یا مرغ میخره و ما نیاز نداریم و درخواست هم نمیکنیم خودش میخره میاره. سالب یکبار شاید بیاد چون عقد نیستیم 

اره . اخه قبلا اینکارو میکردم خیلی ناراحت شد که من گفتم به نامزدم .گفت من نمیتونم برم خرید وقت ندارم ...

اگه مشکل نداری خرید کنی

ب نامزدت بگو برای مامان میخام صندل کادو بگیرم بنظرت چ رنگی بگیرم هم بهش اطلاع دادی هم نظرش پرسیدی

اما نباید بگیری همیشه حالا این توقع داره

بگو فعلا وقت نداری درس کار یا چیز دیگه بهونه کن ،بعدا با نامزدت برو براش کفش بگیر به عنوان کادو عید که هم خواسته مادرشوهرت انجام شه هم از نامزدت پنهان نمونه 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

اگه مشکل نداری خرید کنیب نامزدت بگو برای مامان میخام صندل کادو بگیرم بنظرت چ رنگی بگیرم هم بهش اطلاع ...

خب مامانش گفت اصلا نگم بهش چون برخورد میکنه... چیکار کنم 

خب مامانش گفت اصلا نگم بهش چون برخورد میکنه... چیکار کنم

ن بگو 

رابطه تو و نامزدت مهم تر از هرچیزی

شاید همسرت از طریق مامانش میخاد امتحانت بکنه 

بنظر من بگو

بهش بگو لطفا ب روش نیار  رابطمون خراب بشه بزار فکر کنه باهام صمیمی اما چون تورو دوست دارم نمیتونم چیزی ازت پنهان کنم