2777
2789

پدر شوهرم چند بار زنگ زده احوال پرسی به بابام اما بابام زنگ نزده اینم گفته چرا فامیل یبار زنگ نمیزنه نامزدم بهم گفت بابا گفته پدر زنت به زنگ نمیزنه من این همه رنگ زدم منم به نامادری گفتم زشته بابا هم یار بزنگه

اونم پاشده گفت دامادت گفته پدر زنم باید به بابام زنگ بزنه وظیفه است هزار تا چیز دیگر گفت بابا پر کرد 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهش خسته شدم بخدا

ولا کن عزیزم به شوهرت بگو به من ربطی نداره من هر چی بگم زن بابا جوریم دیگه حرف منو برای بابام میچرخونه باباتم زنگ نزنه که توقعی نباشه خب چه کنم دیگه 

ولا کن عزیزم به شوهرت بگو به من ربطی نداره من هر چی بگم زن بابا جوریم دیگه حرف منو برای بابام میچرخو ...

مسئله زنگ عموم حل کرد

اینم مونده مجبورم همینجور بگم

بابا حتی نمیزاره بابام یه سر به مادربزرگم بزنه 

مسئله زنگ عموم حل کرداینم مونده مجبورم همینجور بگمبابا حتی نمیزاره بابام یه سر به مادربزرگم بزنه

عزیزم اکثرا اینجورین حس میکنن اینور و اونور پرش میکنن و زندگی این به خطرف میگفت و دیگه به حرفش نمیشه

اسی جونمو به شوهرت بگو دستش درد نکنه پدرت زحمت میکشه زنگ میزنه بابام احوالشو میپرسه اما بهش بگو دیگه ...

ممنون بخواطر راهنمایی 

به بابات بگو شوهرم اینجوری نگفته ولی آگه فکر میکنی اینجوری گفته باشه باشه بابا جون فقط خدا خودش قضاوت کنه و شاهده بین مون باشه بگو من آگه شوهرمم همچین چیزی میگفت باهاش برخورد میکردم چون احترام شما برام مهمه پس تو رو خدا حرفهای خاله زنکی رو باور نکن