2777
2789
عنوان

لكه بيني

323 بازدید | 41 پست

من خونريزي داشتم در حين بارداري الان لكه بيني دارم دكترم گفته استراحت مطلللللق باشم اخه تا كي طول ميكشه همسرم از اينكه نميتونيم نزديكي كنيم كلافه اس چيكار كنممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت باید درک کن..بچه ی اونم هست...نباید خود خواه باشه..تا سه ماه منع رابطه ای..تازه بعد از ان تی هم معلوم نیست شاید منع بشی..باید تحمل کنه ..زن ک فقط واسه س کس نیست..این دوران باید کنار شما باشه ن در مقابل

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😐عزیزم از نی نی تون که مهم تر نیست من تمام این 9 ماه واسم ممنوع کرده دکترم... دو ماه هم استراحت مطل ...

دلیل استراحتت و میگی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم مثل تو خونریزی و الان لکه بینی دارم تا هفته 14 نزدیکی ممنوعه وگرنه سقط میشه

من روزي ٢تا شياف و كلي قرص ميخورم يه روز در ميون هم امپول پروژسترون ميزنم هم خودم از اين وضعيت افسرده ام هم همسرم...تازه ٧مااااه مونده

من روزي ٢تا شياف و كلي قرص ميخورم يه روز در ميون هم امپول پروژسترون ميزنم هم خودم از اين وضعيت افسرد ...

مشکلت چیه؟

خون ریزی داشتم هفته 14  😕😕😕 زیاد نبود خیلی کم بود همون روزش قطع شد ولی تا دو ماه استراحت مطل ...

خداروشکر عزیزم..نگران نباش..منم مطلقم😕😕

خیلی خیلی ببخشید میدونم اظهار نظر راجع به روابط جنسی دیگران خیلی ناپسند و زشته.

ولی عزیزم آیه اومده مگه که حتما دخول کنید؟ 😐 

یا درک کنه یا به کم راضی باشه دیگه اون بچه به مو بنده الان!!!

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری