2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم به همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم مرسی عزیزم لطف کردی یادم دادی ، شاید باورت نشه ولی بخدا همین چیزارو میگفتممثلا وقتی ناهار دارن م ...

آره سعی کن اطلاعات ندی حتی غذا خوردن و بیرون رفتن 

اگر هم آدمای سالمی باشن آدمیزاد از اینکه حرفش رو زبون یکی دیگه باشه و چشم زخم و اینا نباید از زندگیش بگه 

درسته عزیزم حرفت واقعا ولی نه سیاست بلدی نه تا حالا با سیاست بودم ، حتی همین خانومه هم میگه خیلی ساد ...

غلط کرده.بگو باید فضول زندگی دیگران باشم تا بگن ساده نیستی.دو روز دیگه نمیشه جمش کنی

نه همسایه برونگرا نیست ایشون بیکار و در تاریخ جا مونده،کی تو زندگی امروز حوصله این کارا رو داره

کاری به پر رویی و زیاده روی همسایه ندارم. ولی حرف شما اشتباهه! اتفاقا کار نا اشتباهه که انقدر از حال هم بی خبریم! رفتار درست گذشتمون نشونه عقب ماندگی نیست بلکه پسرفت و افول‌فرهنگی الانمون عار و ننگه

میشه مثال بزنی لطفا

امسال همسایه جدید گفت یه قابلمه لواشک دارم بیارم بالا پشت بوم شما.خونه شخصی دوبلکس عمرا خودم بالا پشت بام نمیرم.پله اذیت میشم.گفتم باشه لواشک بیار.دیدم الکی گفت.خودش و مادر و بچه هاش اومدن.کلی لواشک پهن کردن.خالاصه نصف شبا ویا طی روز یهو باران.کوهستانی زندگی میکتیم.دیگه دخترم بدو بدو میرفت جمع میکرد و صبح پهن میمرد.تا پنج روز.خلاصه بردن و چند روز بعدش دوباره گفتن دلمان لواشک میخواد و بیارم پهن کنیم.رک گفتم.نه اون بار هم به خاطر هم همسایگی بود.یا بعد از ظهر ها سر زده میومدن.دیگه حرفم رو زدم.تمام.کاری نداره نه بگی عزیزم.