2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم به همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 35 پست
بهت هشدار میدم ک یک رنگ نباش و صدا رو نزار رو کسی ..با سیاست باش...نیاز نیست ب ی غیر اشنا زیادی بها ...

درسته عزیزم حرفت واقعا 

ولی نه سیاست بلدی نه تا حالا با سیاست بودم ، حتی همین خانومه هم میگه خیلی ساده ای 

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت هشدار میدم ک یک رنگ نباش و صدا رو نزار رو کسی ..با سیاست باش...نیاز نیست ب ی غیر اشنا زیادی بها ...

دور از جون همه که این متن رو میخونن.همین تازگی بود.همسایه به خاطر رفاقت پنج تن از اعضای خانواده همسایه رو کشتن.من خودم رفت و امد دارم.برای عیادت و یا تسلیت و تمام

عزیزه دلم منم برونگرام فقط نه در این حد که دیگه تقی به توقی بخوره درشونو بزنم

نه  همسایه برونگرا نیست 

ایشون بیکار و در تاریخ جا مونده،کی تو زندگی امروز حوصله این کارا رو داره

منم بزونگرام بیرون خونه با همه گرم میگیرم راحت دوست میشم

اما قضیه تو خونه راه دادن فرق داره 

به عنوان بزرگترت میگم همسایه تو خونه ات راه نددددده

خیلی لوسه خوشم نیومد خاله م یکی اینجوری داشتن مجبور شد بلند بشه از اونجااااا اینا خوبی و دلسوزی نیست فضولیو اویزونیههههه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دختر مجرد ؟؟؟؟ هیچی نرو خودش دیگه کمتر میاد

بله مجرده ، منم چشمامو تازه لازک کردم خیلی اذیت می‌کنه و با احتیاط به گوشی نگاه میکنم ،باید استراحت کنم تا بهتر بشم ولی هنوز مهموناشون نرفتن منتظرم 

منم بزونگرام بیرون خونه با همه گرم میگیرم راحت دوست میشماما قضیه تو خونه راه دادن فرق داره به عنوان ...

چشم ممنون که گفتی 

درسته عزیزم حرفت واقعا ولی نه سیاست بلدی نه تا حالا با سیاست بودم ، حتی همین خانومه هم میگه خیلی ساد ...

سیاست یعنی اینکه اگه گفت من ناهار الویه دارم تو فقط بخندی بگی نوش جان سریع نگی ما هم فلان چیز...یا اگه گفت من خرید عید دارم یا ندارم فقط لبخند بزنی ..قاطی تعریف کسی نشو...اکثرا می‌خوان حرف بکشن بیرون...همیشه بزار دیگران تو خماریربمونن

بله مجرده ، منم چشمامو تازه لازک کردم خیلی اذیت می‌کنه و با احتیاط به گوشی نگاه میکنم ،باید استراحت ...

حتما بیکار الافه احتمالا باهات گرم گرفته از زندگیت سر در بیاره

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

اتفاقا خوبه که گرم نمیگیری حس میکنم روزی پشیمون میشی اگه بخوای رابطتت رو باهاش صمیمی کنی🤩

مرسی عزیزم 

سیاست یعنی اینکه اگه گفت من ناهار الویه دارم تو فقط بخندی بگی نوش جان سریع نگی ما هم فلان چیز...یا ا ...

چشم مرسی عزیزم لطف کردی یادم دادی ، شاید باورت نشه ولی بخدا همین چیزارو میگفتم

مثلا وقتی ناهار دارن میگه بیا پیشمون ، آخه همسر من ظهرا خونه نیست ، آدم بدی نیستنا ولی این کارشون یخورده اذیتم میکنه

آخه کلا بی زبونم بخدا تو کل خانواده ، ولی خب نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم ، اینطور که میگه خجالت میک ...

از چیزی میترسی تو دلش برو معروفه.دیدیش گرم احوال پرسی کن و رد شو.یا موضوع گرما و سرما همین.گفت بیا.بگو کار دارم.آشپزی.حمام.خرید.نظافت خونه بهانه کن.دو روز دیگه لباس مجلسی ازت میخواد هر چند هم قد و سایز نباشین.سرم اومده