2777
2789
عنوان

بیاید یه راهکار بدین چیکار کنم

35 بازدید | 2 پست

من یه پسرم ۳ سالو نیمه دارم که از سمت همسرم تنها نوه خانواده س 

ما هر اخر هفته یه شبشو میریم خونه مادر همسرم ولی الانمیبینم بچم یکم داره لوس بار میاد چون خیلی بهش توجه میکنن و هر کارکنه هیچی نمیگن هی میگن اشکال نداره اشکال نداره حتی پسرم چندباری زدتشون خندیدن گفتن عیب نداره و همین باعث شده خونه هم همین رفتارارو انجام بده حتی جرات نمیکنیم منو همسرم اونجا بچمونو دعوا کنیم سریع بهشون بر میخوره ک با بچه کاری نداشته باشید! واقعا بهم ریختم من فوق العاده رو تربیت بچم حساسم و بهش اموزش میدم ولی ب محض رفتن ب اونجا میشه یه ادم دیگه انقد اونجا اذیت میکنه میرسم خونه لهم الان بخاطر این مسائل میخوام رفتو امدمو کم کنم ولی نمیدونم چجوری عنوان کنم اصلا چی بگم که مودبانه باشه و‌بهشون برنخوره چون اخر هفته  همه شون منتظرن ما بریم یکی دوبارم امتحان کردم نرفتم‌ سریع تماس گرفتن گفتن پس ما میایم!! یعنی نریم اونامیان موندم چه کنم بارها بهشون تذکر دادم تا بچه گفت شکلات بهش ندین یا نذارید بره سمت روشویی لباسشو خیس کنه ولی گوش نمیدن هی میگن گناه داره! کلافه شدم ازرفتاراشون ازین رفتو امد میخوام دو هفته یه بار برم حداقل بگید چجوری بگم‌چی بگم فقط مودبانه باشه میخوام متوجه کارشون بشن ولی  نمیخوام کدورت پیش بیاد  یا رومون توروی هم باز بشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

ول کن بابا چقد سخت میگیری.اگه۷روز و۶شب هفته تربیتش درست باشه اون یه شب به جایی برنمیخوره.الگوش هم شما و پدرش هستید نه کس دیگه.اونا هم حق دارن نوه شون ببینن.شما هم اینقد سخت نگیر.اسمش روشه بچه.خدای نکرده فحش یا حرکت زشت که یادش نمیدن

ول کن بابا چقد سخت میگیری.اگه۷روز و۶شب هفته تربیتش درست باشه اون یه شب به جایی برنمیخوره.الگوش هم شم ...

اتفاقا همون یه شب تربیت مارو خراب کرده چرا تاثیر نداره خیلی هم تاثیر داره وقتی اونجامیوه رو گاز میزنه پرت میکنه اونور یکی دیگه بر میداره اونا میخندن میگن فدای سرش و منه مادر هر چیی بگم باهام بحث میکنن و‌بهشون بر میخوره بچه فکر میکنه اونا خوبن و من بد هر جا میریم اینکارو‌تکرار کرده  گفتم نکن کارزشتیه گفته نه عمه گفته اشکال نداره تو مامان بدی هستی!! کی گفته رفتار لطرافیان هیچ تاثیری نداره؟ دارم بچشم میبینم تاثیرشو! 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.