من یه پسرم ۳ سالو نیمه دارم که از سمت همسرم تنها نوه خانواده س
ما هر اخر هفته یه شبشو میریم خونه مادر همسرم ولی الانمیبینم بچم یکم داره لوس بار میاد چون خیلی بهش توجه میکنن و هر کارکنه هیچی نمیگن هی میگن اشکال نداره اشکال نداره حتی پسرم چندباری زدتشون خندیدن گفتن عیب نداره و همین باعث شده خونه هم همین رفتارارو انجام بده حتی جرات نمیکنیم منو همسرم اونجا بچمونو دعوا کنیم سریع بهشون بر میخوره ک با بچه کاری نداشته باشید! واقعا بهم ریختم من فوق العاده رو تربیت بچم حساسم و بهش اموزش میدم ولی ب محض رفتن ب اونجا میشه یه ادم دیگه انقد اونجا اذیت میکنه میرسم خونه لهم الان بخاطر این مسائل میخوام رفتو امدمو کم کنم ولی نمیدونم چجوری عنوان کنم اصلا چی بگم که مودبانه باشه وبهشون برنخوره چون اخر هفته همه شون منتظرن ما بریم یکی دوبارم امتحان کردم نرفتم سریع تماس گرفتن گفتن پس ما میایم!! یعنی نریم اونامیان موندم چه کنم بارها بهشون تذکر دادم تا بچه گفت شکلات بهش ندین یا نذارید بره سمت روشویی لباسشو خیس کنه ولی گوش نمیدن هی میگن گناه داره! کلافه شدم ازرفتاراشون ازین رفتو امد میخوام دو هفته یه بار برم حداقل بگید چجوری بگمچی بگم فقط مودبانه باشه میخوام متوجه کارشون بشن ولی نمیخوام کدورت پیش بیاد یا رومون توروی هم باز بشه