2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش دیر به صحبت بیاد

69 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم ۲ سالش پر شده ۱۰ ، ۱۵ کلمه ی اسون رو میگه ولی دو کلمه ای نه،  دکتر متحصص مغز و اعصاب کودکان میگه باید دو کلمه ای بگه و میگه باید مداخله بشه و نوار مغز بگیریم کسی تجربه ی مشابه داره؟؟؟؟؟؟؟توروخدا اگه میدونید چیزی بگید دارم دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر یکسالو نیمه منم حرف نمیزنه زیاد. کلماتی که میگفت قبلا هم دیگه نمیگه. طبق فرم بهداشتم همه چیش خوبه و عادیه مهارتاش تو این سن  فقط همین حرف نزدنه... خونه دلمممم

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بعله من بچم تاسه سال و دوماه یه کلمه هم نگفت اشاره میکرد یهو صحبت کرد

حتما خیلی اذیت شدی

پسره یا دختر؟ 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه ی منم حرف نمیزد چون تو شهر غریبم من بودمو بچه خودمم افسردگی داشتم با زیاد حرف نمیزدمشوهرمم که بعد سر کار مشغول خودشو گوشی بود

اما خدا رو شکر بچه رفته رفته به حرف اومد پارک میبردمش 

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

تترس حرف میزنه ۱۰،۱۵کلمه هم خیلی خوبه. این نشون میده که داره شروع میکنه به حرف زدن

من پسرم تازه چند روز بعد از تولد ۲سالگیش بالاخره گفت بابا😁 تا قبل از اون هیچچچچ کلمه ای نمیگفت. فقط هرازگاهی گوشی منو میزاشت در گوشش میگفت الو😅

۳سالش که شد عین بلبل حرف میزد. خیلی از بچها یه دفه ای شروع میکنن به حرف زدن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

حتما خیلی اذیت شدیپسره یا دختر؟

نه اصلا عزیز اصلا اعتقادی نداشتم مشکلی چیزی داره چون خیلی باهوش بود همه چیو میفهمید فقط حرف نمیزد لنتی😂 ولی ی دکترم نبردم الان باردارم میگم وای چقد نترس بودی 

بچم هفت سالشع خیلی خوبه ماشلا از همه لحاظ

نه اصلا عزیز اصلا اعتقادی نداشتم مشکلی چیزی داره چون خیلی باهوش بود همه چیو میفهمید فقط حرف نمیزد لن ...

دقیقا پسر منم از کاراش معلومه باهوشه همین حرف نزدنه و واکنش دیگران کشته منو. هی میبیننش هی میگن خب حرفم بزن دیگه😫

دقیقا پسر منم از کاراش معلومه باهوشه همین حرف نزدنه و واکنش دیگران کشته منو. هی میبیننش هی میگن خب ح ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش بعضی بچه ها خودشون این مدلی ان دوسندارن حرف بزنن ولی اینکه ببری بین بچه های همسن خیلی تاثیر داره اونا حرف بزنن اینا تقلید میکنن

اگه کار های دیگه ش خوبه عزیزم نگران نباش بچه ها باهم فرق میکننبچه من الان سه سال و دوماهشه تازه داره ...

نه همه چیزش اوکیه دکتر میگه فهمیدن با تکلم فرق داره پسرم وقتی خابه دست و پاش تو خواب تکونهای کوچیک میخوره دکتر میگه مرتبطه بهم وگرنه پسرم باهوشه و همه چیز رو میفهمه