2777
2789
عنوان

وضعیت خراب

265 بازدید | 24 پست

دوستان از نظر اقتصادی وضعیتمون خرابه و واقعاً تحت فشاریم تو رو خدا یه کاری یا شغلی معرفی کنید که احتیاج به پول کمی بخواد شوهرم یه مدتیه بیکاره و حال روحیمون خیلی خرابه دم عیده نمیخوایم شرمنده بچه‌ها بشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین نداره بره اسنپ ؟

یا اینکه اندازه پنج میلیون شال بخرین از پانزده خرداد عالیه شال هاش عمده نخی دونه پنجاه میوفته براتون که صد و پنجاه دونه ای میتونین تو خیابون بساط کنین بفروشین

خیلی کم در حد ده میلیون اونم به زور تونستم جمع کنم

به نظرم بزارش حالا 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ماشین نداره بره اسنپ ؟یا اینکه اندازه پنج میلیون شال بخرین از پانزده خرداد عالیه شال هاش عمده نخی دو ...

عمده ای دونه چند در میاد ؟

ما تهران نیستیم شهرستانیم