2777
2789
عنوان

همچین آدمی خوشبخته سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست
تو نظرت رو بگو

من خودم آرزوم اینه یه شغل دولتی داشته باشم . 

اما از اونجایی که میگی داره قرص اضطراب و...میخوره به نظرم احساس خوشبختی نکنه. چون خودمم مشکل افسردگی و اضطراب دارم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم آرزوم اینه یه شغل دولتی داشته باشم . اما از اونجایی که میگی داره قرص اضطراب و...میخوره به نظ ...

از شغلش خوشش نمیاد زیاد 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

من خودم آرزوم اینه یه شغل دولتی داشته باشم . اما از اونجایی که میگی داره قرص اضطراب و...میخوره به نظ ...

وای شغل دولتی خیلی بده چون نمیتونی خود واقعیت باشی و حق تصمیم گیری برای پوششت هم نداری چیش خوبه اخه

معلومه که نیستشغل سوپرعالی هم داشت باز نبود

چرا 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

میشه بیمار باشه ولی خوشحال زندگی کنهمثل دوست من که شادانه با اینکه بیماره

خب بیماریش زندگیش رو سخت کرده دیگه

خب بیماریش زندگیش رو سخت کرده دیگه

خب دوست منم برخی کارها سختشه ولی حس خوشبختی داره و از من پرانرژی تره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حتی اگه شغلش هم مورد علاقه ش باشه،حتی اگه غذاهاوخوراکی های موردعلاقه ش روهم بخوره به هنرش هم برسه و...بازهم احساس خوشبختی نمیکنه،انسان بی نهایت طلب چیزی دردرونش داره اگه معبوداصلیشو فراموش کنه هیج چیز در دنیا اونو به آرامش نمیرسونه

از اونجایی که بیشتر منفی هارو نوشتی پس یعنی تمرکزش روی همیناست و حس خوبی نداره

چیره مثبت به ذهنش نیومد خانوادش هم نادیدش میگیرن