2777
2789
عنوان

کار درمنزل بسته بندی

332 بازدید | 12 پست

درود دوستان 

عده ای افراد بی شرم شروع کردند در سایت دیوار اگهی کار در منزل و بسته بندی دروغین زدند 

اینها کلاه.بردار هستند و حتی با کاربری تایید هویت دیوار اینکارو انجام میدن 

اول به شما میگن به نماینده شون پیام بدید بعد هم وقتی پیام دادید میگن برید تو سایت ثبت نام کنید و مبلغ های مختلفی من جمله ۴۸۰ هزار تومن پرداخت میکنید به حساب مهندس حسین افتخاری به این شماره کارت 6276481090658390

بعد که پولو زدید دیگه دیر جواب میدن نهایتم شما بلاک میشید 

در ضمن شماره که گذاشتن خاموشه 

یکی از اون شماره ها 

۰۹۹۳۷۸۸۲۸۹۴

امیدوارم فریب شون نخورید 

جهت کمک به شما عزیزان

نشرکنید تا خانوما و دخترای که برای امرار معاش رو نیارن به همچین کاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

info1944.loxblog.com/

سلام وقتتون بخیر باشه انشالله بفرمایید ادرس سایت شرکت ، سایت شرکت رو  داخل مرورگرتون تایپ کنید وارد سایت بشید صفحه رو تا آخر بخونید پایینش نوشته جهت ثبت نام کلیپ کنید اون گزینه رو بزنید و ثبت نامتون رو انجام بدید اگر موفق نشدید بگید من براتون انجام میدم و از پس فردا شروع به کار می کنید

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

لینک سایت شون هست و مضمون پیامشون این هست

خب حساب بانکیش مشخصه چند نفر فقط شاکی باسن فورا رسیدگی میشه فقط تعداد شاکیا زیاد بشع

عموما این تصور دارن که کاری پیش نمیره برای همین فردی اقدام نمیکنه به صورت قانونی 

اما اگه قبلش اطلاع رسانی بشه اسم همین افراد ذکر بشه تو سایت های تبادل نظر

شاید فردی جستجو کنه و متوجه بشن کلاهبردارن