2777
2789
عنوان

برای سقط چی بخورم

2212 بازدید | 15 پست

من ۱۴ هفته باردارم آزمایش سلفری دادم سندروم دان هست فعلا دستور سقط نمیدن باید تا ۱۵ هفته صبر کنم آمینوسنتز بدم اونم جوابش ده روز طول میکشه و بچه بزرگتر میشه توروخدا اگه راهی بلدین بگید

اگه راست میگی زعفرون

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم صبر کن اونا خودشون همون موقع بهتر میدونن چطور سقط کنن ، شاید اصلا سندروم نباشه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

جواب امینوسنتز، اگر داون مثبت باشه، ۳ روزه میدن.برو مجوزت رو بگیر و راحت برو بیمارستان.از زایمان طبی ...

خیلی از امینو میترسم اون هفته نوبت امینو دارم والا میگن ده روزه جوابش میاد تا اون موقع بچه بزرگتر شده البته الان در حد خیلی کم لکه بینی دارم تا لکه بینی پیدا کردم چندبار زعفرون خوردم ولی خیلی کمه لکه بینی

خیلی از امینو میترسم اون هفته نوبت امینو دارم والا میگن ده روزه جوابش میاد تا اون موقع بچه بزرگتر شد ...

خودتو ناقص نکن.

نه عزیزم ، من ۳ بار آمینو دادم.

اگر مشکل داشته باشه، ۳ نهایت ۴ روزه بهت زنگ میزنن تا زود بری دنبال کارای سقط کردن.

ببین ممکنه جواب سلفری خطا داشته باشه ها

خودتو ناقص نکن.نه عزیزم ، من ۳ بار آمینو دادم.اگر مشکل داشته باشه، ۳ نهایت ۴ روزه بهت زنگ میزنن تا ز ...

بخدا در بلاتکلیف ترین و سردرگم ترین حالت ممکن هستم اصلا نمیدونم درست و غلط چیه

بخدا در بلاتکلیف ترین و سردرگم ترین حالت ممکن هستم اصلا نمیدونم درست و غلط چیه

درستش اینه ازمایش بدی، تا اگرم سقط میکنی، مطمئن باشی، وگرنه تا آخر عمرت عذاب میکشی.

با آرامش برو آمینو بده، گفتم دیدم که سلفری خطا داشته.

برو آزمایش بده، کاری که از دست تو برمیاد، نتیجه رو بسپار به خدا.

الان به یه خانم دیگه گفتم، خدارو چه دیدی، شاید این بچه رو بهتون بخشید ، صحیح و سالم بود