2777
2789
عنوان

مچ یه پام از یه پام دیگه یک سانتی چاقتره

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
بدن که قرینه نیست.

من کلا بدنم فرق داره دیگه این پامو اینجوری دیدم نگران شدم دردی چیزی هم ندارم

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طبیعیه یه سمت بدن ازیه سمت دیگه بزرگتره یکم همون یه دوسانتی که گفتی معمولاً اون سمتی که بیشتر استفاده میکنی مثلا من دست راستم سمت راستم چاقتره یکی چپ دسته اون سمتش چاقتره انگشتر که بپوشی راحت متوجه تفاوت دستها میشی راستشو بخوای برام عجیب بود این سوالو پرسیدی چون همه اینو میدونن 

☃️

از یه پات زیاد استفاده کردی

اره اکثرا رو این پام وای میستم ظرف میشورم کارمو میرسم شوهرم میگه واسه همینه

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خواهر منم اینجوریه خیلی به چشم نمیاد تا خودش نگفت ما متوجه نشدیم

منم کسی متوجه نشد تا خودم گفتم 

این طبیعیه یه سمت بدن ازیه سمت دیگه بزرگتره یکم همون یه دوسانتی که گفتی معمولاً اون سمتی که بیشتر اس ...

مرررسی  عزیزم منم خیالم نبود ۵ ۴ ماهی ک متوجه شدم الان یه دفعه نگران شدم نکنه چیزی باشه

از پات زیاد کار کشیدی باعث شده بزرگتر شه

مررسی فداتشم نگران بودم آرومم کردین 

من خیلی آدما رو دیدم پای راستشون بزرگ تره. شما دقت کردی فقط. خیلی عادی هست.

پس طبیعه نگرانیم بیخوده 

پای راست بزرگ تره؟ اینو من خیلی دیدم. مال خودمم کمی اینطوره.

متلرشما هم هست؟؟

طبیعیه بدن‌ که قرینه‌ نیست من خودم دست راستم نسبت به چپ یه مقدار ظریف تره ولی خودم متوجه میشم

مرررسی عزیزم خیالم راحت شد