2777
2789
عنوان

بنظرتون با این رفتارش چیکار کنم

105 بازدید | 15 پست

پارتنر من یجور اخلاقی داره سربازه اومد مرخصی بهم نگفت و میخواست سوپرایز کنه منو و یه اخلاقی که داره اینه که حرفی یا چیزی رو میخاد بهم بگه نصفه میگه ادامشو میگه حالا بعدا بهت میگم یا میگه من باید برم جایی یا کار دارم میگم کجا یا چیکار میگه بماند اونم به شوخی یا بعدا بهت میگم این رفتارش خیلی رو مخه من دوست دارم یه چیزی میخاد بگه تا ته بگه دیگه الان میگه میرم یه جایی برگردم گفتم کجا کی میای هی گفت بماند سوپرایز 😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش منطقی حرف بزن بگو که این رفتارش تو رو اذییت می‌کنه و براش توضیح بده

میگم اونم میگه باشه دیگه نمیگم 

بهش گفتم یا کلا نگو یا میگی تا ته قضیه رو بگو منم تو خماری نذار

میگم اونم میگه باشه دیگه نمیگم بهش گفتم یا کلا نگو یا میگی تا ته قضیه رو بگو منم تو خماری نذار

عجب....من بودم شاید کتکش میزدم🎀

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

گفتم بهش ولی انگار به اینکار علاقه داره یا میگه یه چیزی شده خب میگم بگو چی شده نمیگه دیگ. ادامشو میگ ...

😂توهم ی چندبار همینطوری کن، گله کرد بگو کار خودتو انجام میدم 

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

حس میکنم ازاین روشای جذب زنان تو اینستا یاد گرفته😂😂

والا از اول اینجوری بود این بشر موقع ابراز علاقه میدونستم دوسم داره هی میگفت یه چیزی میخام بهت بگم الان نه بعدا بعد میگفتم خب چیع میگفت بماند دیگه