2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

203 بازدید | 16 پست

تو رو خدا کمکم کنید خیلی درگیرم خیلی ناراحتم 

بچه ها من خودم بچه طلاقم و دوسال با یک مرد زابلی که ادعای عاشقی میکرد ازدواج کردم فکر میکنم دعا خورم کردن که جواب دادم چون همه جوره از ظاهر و خانواده و لباس پوشیدن همه چی ازم خیلی پایین تره تازه قول داده بود مشهد زندکی کنه الان رفته زاهدان یک پروژه ساخت و ساز برداشته کلا زندگیم رو هواست و مادرش دخالت میکنه میخوام طلاق بگیرم اجازه ادامه تحصیل بهم نمیده تازه ۲۳ سالمه و تهدیدم میکنه میکشمت و آبروت توی خانواده و فامیل میبرم که طلاق میگیری 

میگه باید ۵ سال باهام زاهدان زندگی کنی که نمی تونم غربت و تحمل کنم 

تو رو خدا کمکم کنید طلاق بگیرم یا تحمل کنم چکار کنم باهاش ؟ با تهدیداش؟ با آبروی خانواده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها توصیه ام اینه که بچه نیاری

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تو عقد نامه شرط ضمن عقد محل زندگی رو نوشتی؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

شرایطش چیه؟اخلاقش؟شخصیتش؟مورد علایقت هست؟

منکه اویل دوسش داشتم ولی الان دیگه دلم و سیاه کرده 

اخلاقش خوب بود اما تا زمانیکه مشهد بودش نه الان که رفته کنار مادرش که پرش میکنن

اخلاقش خیلی تند و احترامی برا خانواده ام نگه نمیداره چه برسه به خودم همیشه طلبکاره ازم ولی در عین حال خیلی دوسم داره 

از طرفی شغل و کار و زندکی نداره ولی خیلی ادعا داره 

با دعا و جادو دو سال رفت و اومد تا تونست دلم و راضی به ازدواج با خودش کنه 

خانواده اش بی تفاوتن حتی پدرش جواب تلفن نمیده که بهش بگم بچه ات چکار میکنه به مادرش هم میگم میره همه چیز و علیه خودم به دروغ به شوهرم میگه که شوهرم و بندازه به جونم 

و هدفشون بردن من به زاهدان و نمی زارن آزمون استخدامی بدم یا ارشد بخونم میگن باید خانه دار باشی با اینکه حق تحصیل و اشتعال به کار و تو عقدنامه گرفتم ازش

آبروی چی عزیزم؟ طلاق بده ولی زندگی با همچین آدمی که تهدید میکنه بکشتت مطمئن باش بدتره

آخه تهدیدهاش فقط به کشتن خودم ختم نمیشه به آزار و اذیت خانواده ام هم رسیده 

تا حالا چندین بار کتکم زده 

پول‌های مادرم و گرفته خورده پسم نمیده 

چکار کنم 😔😔😔

تو عقدم هنوز نرفتم خونه خودم به نظرتون طلاق بگیرم؟ اگر طلاق گرفتم زندگی بعدش سخت نیست آخه میترسم حتی ...

خودت بهتر. میدونی اما اینجور ک گفتی والا منم از اینجا ازش ترسیدم 

رابطه ام داشتید؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منکه اویل دوسش داشتم ولی الان دیگه دلم و سیاه کرده اخلاقش خوب بود اما تا زمانیکه مشهد بودش نه الان ک ...

شما عقد هسی،نمیگم فوری تصمیم ب طلاق بگیر ولی عقد براش شناخت هست هرچی بری جلو طلاق سخت تره عروسی کنی میگی کاش تو عقد حدا شده بودم،بچه بیاری میگی کاش قبلش،بزرگ بشه میگی کاش وقتی بچم کوچیک بود و......

پس اگر الان واقعا شرایط قبل تامل هست فکر کن و تصمیم بگیر از چیزی نترس

شما عقد هسی،نمیگم فوری تصمیم ب طلاق بگیر ولی عقد براش شناخت هست هرچی بری جلو طلاق سخت تره عروسی کنی ...

یعنی فقط به فکر فرار از مشکلم باشم ؟

آبروم نمیره؟  یا اینکه بنظرتون تهدیدهاش و اجرایی نمیکنه؟

یعنی فقط به فکر فرار از مشکلم باشم ؟آبروم نمیره؟ یا اینکه بنظرتون تهدیدهاش و اجرایی نمیکنه؟

مگه تهدید کردن الکیه 

نه به فکر قرار نباش،اگر درست میشه باید پاش وایسی پای زندگی و مشکلات و شوهری ک انتخاب کردی چون زندگی با هرکی ک باشه بلاخره سختی داره و راه هایی ک باید رفت

آره نوشتم حق سکونت با خودمه

پس قانونا حق با شماس

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.