2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم

60 بازدید | 10 پست

بچه ها غروبی حس افسردگی دارم حالم بده دلداریم بدین شوهرم نیس رفته سر کار دیر میاد درس بچه شر بازیگوش تصحیح کنم بازیگوش هس ولی عشقمه خیلی نازه ولی پدرمو در اورده هر روز باید دنبالش باشم سرش جایی نخوره درسمم تنبلیم گرفته هی میگم ول کنم میگم ن هیفه بچه هم نزر داشتم از بهزیستی بیارم مامانم میگه تو همین یک دونه بچتو جمع کن نمیخواد مال مردمو جمع کنی همین با خاک یکسانت کرده بچه دومی رو هم بخاطر شرایطم باید زودتر بیارم چیکار کنم چرا من این قدر بدبختم هرچی تاپیک میزنم خودمو خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینگل نیستم وقت سر خاروندن ندارم واقعاً ولی حال رسیدگی ندارم ب کارام الان ،ولی نمیدونم چرا این طو ...

فک کنم باید برنامه ریزی کنی یا ی تغییری بدی 

بچه داری بالاخره سختیای خودشم داره

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

تازه از خونه مادرم اومدم هی اره خستم چرا باید من مشکل جسمی داشته باشم

شاید از طبعته از طب اسلامی کمک بگیر قوی بشی ، منم باردارم و تقریبا استراحتی ، خونه مادرم نزدیکه ولی ی زنگم نمیزنه بیا ، آخر هفته میرفتم این هفته نیست ، خیلی دلم گرفته خیلی احساس تنهایی میکنم، سودان بالاست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید از طبعته از طب اسلامی کمک بگیر قوی بشی ، منم باردارم و تقریبا استراحتی ، خونه مادرم نزدیکه ولی ...

هی خواهر جان خدا برات درست کنه برام دعا کن که منم دوباره مادر بشم مخصوصا دختر مشکل جسمیم همین هس

هی خواهر جان خدا برات درست کنه برام دعا کن که منم دوباره مادر بشم مخصوصا دختر مشکل جسمیم همین هس

ان شاالله بزودی روزیت شه به راحتی ،  منم با ای وی اف باردار میشم شرایطم سخته، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40