2777
2789
عنوان

تفاوت نامزد من با شوهر خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 42 پست
اخلاقاش یه جوریه که همش باید حرف خودش باشه وگرنه دعوا و قهر میش میاد . منم متنفرم از این اخلاقا حتی ...

حتما دودوتا چهارتا بکن

تصمیم درست رو بگیر و به حرف مردم و فامیل و اینا هم توجه نکن.

زندگی الکی نیست که عزیزم :)

چقد شبیه منی، منم ۹ ماهه عقدم و شوهرم ۱ ماه پیش باهام قهر کرد و هنوز قهریم. هرروز گریه و زاری شده کارم. حتی تولدمو تبریک نگفت با اینکه من برای تولدش کادو خزیده بودم، اون فقط فحش نثارم کرد

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ضامنم شو نشدم اونم میگه بهت اعتماد ندارم هر کاری میخوای بکنی بکن

کار خوبی کردی ضامن نشدی براش، حتی اگر ضامنش میشدی هم باهات قهر میکرد اون وقت قسط هاش میموند پای تو. اگر طلاق گرفتی که هیج ولی اگر آشتی کردید، اصلا هیچ لطفی بهش نکن چون پشیمون میشی

شوهر منم الان باهام قهره و تولدمو تبریک نگفت و کادو هم نخرید، با اینکه ماه قبل تولد اون بود و من براش کادو خریدم دادم. یعنی خودش مجبورم کرد و گفت اگر برام کادوی گرون بخری منم برای تولد تو کادوی گرون میخرم، منم خر شدم و براش کادوی گرون خریدم و الان پشیمونم

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

برو خدارو شکر کن تو همین ۳ ماه اول روی واقعی خودشو نشون داده  

تورو خدا شک نکن و ازش جدا شو

فک کن تو عقد چقد حالتو بده کرده  

ببین اگ ازدواج کنی و باهاش بری زیر ی سقف چطوری میخای تحملش کنی 

ببین اگه بخوای شوهرتو با دیگران مقایسه کنی اشتباه میکنی .هر کی برای خودش یه اخلاقی داره .نمیشه بگی که فلانی نازشو میکشن مال منم باید اینطوری باشه . اگر اخلاق خودت مشکل داره و از چیزی ناراحته درستش کن اگه مشکل از اونه و به دردت نمیخوره اگه اماکن طلاق داری و دوسش نداری طلاق بگیر هر دوتون راحت شید

طلاق برای من خیلییی سخته مثل قطع عضو میمونه . لعنت به این فرهنگ غلط

.عضوی که فاسد و سیاه شده رو قطع میکنن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

طلاق برای من خیلییی سخته مثل قطع عضو میمونه . لعنت به این فرهنگ غلط

درسته نباید مقایسه کرد ولی اینکه بخواد از الان اینجور باشه حساااااابی پدرتو درمیاره حساااااابی ها خیلی زیاد زودرنجه من خالم شوهرش همینه حساااابی اذیت با دوتا بچه نمیتونه طلاق بگیره تو اگه میتونی هنوز عقدین راحت تر میتونی جداشی تا اینکه عروسی کنی من خالم یکم زعفرون روی کیک بریزه شوهرش تا چند روز قهره باهاش میگه حرفمو گوش ندادی زعفرون هدر میدی و فلان اختیار یه زعفرونم نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
با برچسب مطلقه بودن چه کنم 😔

اگه العان طلاق نگیری صددر صد بعدا مجبور میشی بایه بجه طلاق میگیری چه بخوای چه نخوای بعدا بر چسب مطلقه بودن بهت میزنه پس العان تا بکارتا رو از دست ندادی خودت رو رها کندعزیزم این ادم برای تو شوهر نمیشه بهذفکر اینده وخوشبختی خودت باش باور کن من تواین سایت برای اولین باره که به یک نفر پیشنهاد طلاق مبدم 

چقد شبیه منی، منم ۹ ماهه عقدم و شوهرم ۱ ماه پیش باهام قهر کرد و هنوز قهریم. هرروز گریه و زاری شده کا ...

خداییش مردهایی ک قهر میکنن خیلی خیلی سخته مرد ک نباید قهر کنه دوست من پنج سال صبوری کرد اخرش داشت روانی میشد جدا شد هرکشوری میرفت میگف جدا شو ولی تحمل کرد چشم باز کرد پنج سال از عمرش رفت الان شوهر کرده خداروشکر خوشبخت شده