2777
2789
عنوان

تفاوت نامزد من با شوهر خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 42 پست
خوب به بزرگترها بگویعنی چی دوماهه رفته ببین مشکلش چیه،برنامه اش چیه اینحوری نمیشه که

گفت ضامنم شو نشدم اونم میگه بهت اعتماد ندارم هر کاری میخوای بکنی بکن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت خودتو با آبجیت مقایسه نکنه ولی به نظرم طبیعی نیست رفتارش وقتی پیداش نیست طلاق بگیری ذهنت آرو ...

مشاور میگه صبر کن ببین هدفش چیه . موندم الان برم شکایت کنم یا بزارم بعد عید 

کارش واقعا خطاست، بیاد تکلیفت روشن کنه.ولی شما هم چرا ضامن نشدی؟؟؟؟؟ یعنی اینقدر بهش بی اعتمادی

از بس محبت نمی‌کرد از بس سرد بود نتونستم بهش اعتماد کنم 

یا برید مشاوره یا تجدید نظر کن بنظرم زندگی یک عمرهتک تک رفتاراش از کوچیکترین تا بزرگترینش رو بررسی ک ...

اخلاقاش یه جوریه که همش باید حرف خودش باشه وگرنه دعوا و قهر میش میاد . منم متنفرم از این اخلاقا حتی محبت هم نمیکنه که دلم ب محبتش خوش باشه 

والا من حاضرم ی پا نداشته باشم ولی در عوض کنار ی مردی باشم ک آدمه

منم بخدا حاضرم ده سال از عمرمو بدم ولی برگردم به دوران مجردیم

میگن رفتار مردا تو نامزده و عقد هرجوری ازدواج ده برابر میشه و اینو من که متاهلم و سر زندگی واقعا فه ...

یا خدا الان اینه بعد عروسی اصلا باهام حرف نمیزنه 

با برچسب مطلقه بودن چه کنم 😔

چه برچسبی ، هنوز عقدی ، عقد برای شناخته ، راحت به اطرافیان هم بگو مرد نبود تمام ، این اخلاقشو تا آخر عمر میخوای تحمل کنی ؟ که حرف مردم نشنوی، 

یادشون می‌ره مردم بعد از یه مدت 

اما اگه بری خونش و بچه بیاری باید با همه چی بسازی پوستت کنده میشه 

یا خدا الان اینه بعد عروسی اصلا باهام حرف نمیزنه

آدم سرد فقط روانیت می‌کنه ، هیچ تغییر نمیکنه حتی اگه بهترین مشاوره بره دو روز نشده برمیگرده به حالت قبلی ، آدم سرد باعث میشه محتاج محبت هر آدمی بشی ،ادمو به سمت خیانت هم می‌بره حتی، اگه اینقدر سرده ولش کن به خدا تباه میشی