2777
2789
عنوان

آشپزی و کارای خونه وظیفه دختره🥱

4879 بازدید | 229 پست

بعضیا فکر میکنن وظیفه دخترشونه که تو خونه آشپزی کنه کل کارای خونه رو بکنه از لحاظ درسی و هنری و ظاهری هم عالی باشه در آخر هم بهش میگن تو که کاری نکردی بچه ی مردم رو نگا!!!!!

جمع کنین این تفکرات عهد بوقی رو

اگر انقدر بی مسئولیتین و میخواین کارای خونه رو کلا بندازین لطفا هیچوقت بچه دار نشین!!!!! 

تو هیچ جا نوشته نشده وظیفه دختره که اینکارارو انجام بده 

فقط مغز زنگ زده ی یه سری آدم سنتی قابلیت درک این موضوع رو نداره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

وظیفه ی همه ی اعضای اون خانواده هست.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه مامانا هم نیست پسر و بابا هم که بیرون کار میکنن پس وظیفه کیه؟ 😑همه باید همکاری کنن دیگه

پسر تو خونه کار میکنه حقوقش مگه میره تو حلق من؟؟؟؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

درسته حتی همون خود اسلام گفته کار خونه وظیفه ی زن نیست و حتی میتونه در قبال اون کار اجرت المثل بگیره ینی پول بگیره از شوهرش. اما اینکه دخترو بند خونه کنن نه بزارن درس بخونه نه بزارن کار کنه دختر اگه زرنگ باشه طبق همون قانون دست به سیاه و سفید نباید بزنه و عین خودشون رفتار کنه

چه زبطی داره

من پسرم چه قبل از مرگ مادرم چه بعدش کارای خونه رو میکنم

غذا میپزم و ظرف میشورم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

وظیفه ی همه ی اعضای اون خانواده هست.

وقتی یه زن و مرد زندگی رو میسازن

باید بپذیرن قراره اون مسئولیت هارو به عهده بگیرن

نه اینکه بندازن گردن بچه های بدبختشون

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

من یه روز در هفته دخترم غذا میپزه

دو روز شوهر محترم😂

چون معتقدم بچه ها باید یاد بگیرن یه وعده غذا بپزن برای خودشون و از ۲۵ به بعد دیگه قشنگ نیست با خانواده زندگی کنن

من اگه پسر داشتم به اونم میگفتم غذا بپزه یا کمک کنه

چون بچه باید مسئولیت پذیر باشه چه دختر چه پسر

پسر تو خونه کار میکنه حقوقش مگه میره تو حلق من؟؟؟؟؟

اگه برادر شما براتون خرج نمیکنه ایراد از تربیت پدر و مادرتونه

نمیگم خرج بده ها اما خیلی وقتا پسر خونه هم یه کمک ریزی تو خرج ها میکنه

یه میوه ای میخره یا وسیله میخره و....

خیلی از پسرا این کارو میکنن

این چیزا توی جامعه متاسفانه جا افتاده و کاریش نمیشه کرد و این خیلی بده :)

حالم از این جو جامعه بهم میخوره

آدم نمیتونه چیزی که میخواد باشه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

وظیفه مامانا هم نیست پسر و بابا هم که بیرون کار میکنن پس وظیفه کیه؟ 😑همه باید همکاری کنن دیگه

وظیفه نیست لطفه. اول قوانین رو بخونید بعد اینارو بگین. البته خیلی کارا باید توافق بشه حتی همون اسلام توافق شد که حضرت علی بیرون کار کنه حضرت فاطمه خونه باشه نه که به زور بگن خونه نشین باش