2777
2789
عنوان

آشپزی و کارای خونه وظیفه دختره🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 229 پست
وقتی یه زن و مرد زندگی رو میسازنباید بپذیرن قراره اون مسئولیت هارو به عهده بگیرننه اینکه بندازن گردن ...

بچه باید از سن کم یاد بگیره یه وعده غذا بپزه

ببشتر خانواده ها به دختر هاشون یاد میدن

اما پسر نه

و این میشه که پسره تو ۲۷ سالگی میره خونه مجردی و غیر تخم مرغ و املت هیچی بلد نیست بپزه و این خجالت آوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زبطی دارهمن پسرم چه قبل از مرگ مادرم چه بعدش کارای خونه رو میکنمغذا میپزم و ظرف میشورم

خب آفرین به شما این به این دلیله که شما با این کارا راحتی یا علاقه داری یا...

ولی خب تصور کن یه دختری رو که از آشپزی واقعااااا متنفره و با این بهانه که آشپزی وظیفه دختره نمیزارن یه آب خوش از گلوش بره پایین

ولی اگر یه پسری از آشپزی متنفر باشه اصلا مهم نیستتت

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

وقتی یه زن و مرد زندگی رو میسازنباید بپذیرن قراره اون مسئولیت هارو به عهده بگیرننه اینکه بندازن گردن ...

یه روزی هم خودت مادر میشی 

تا کی مامانامون باید برامون حمالی کنن؟

من خودمم مشکلات شمارو دارما با مادرم درگیرم

اما بازم نمیتونم همه کارا رو بندازم گردنش نصف نصفیم

بچه باید از سن کم یاد بگیره یه وعده غذا بپزهببشتر خانواده ها به دختر هاشون یاد میدناما پسر نهو این م ...

والا تنها کسی که مامانم ازش انتظار داره منم اونم چون دخترم

به داداشام که اصلا کاری نداره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

خب آفرین به شما این به این دلیله که شما با این کارا راحتی یا علاقه داری یا...ولی خب تصور کن یه دختری ...

ایا میشه پسر از کارکردن و عهده داشتن مخارج خانواش بگه متنفرم ؟ نه چون وظیفشه 

منتها باید اینو بدونیم در کنار وظیفه هامون درک متقابل باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اینا بخاطر عرف جامعه هس و قانون اصلی چیز دیگه س

عرف جامعه  با دخترا مثل برده رفتار میکنه و من از الان این اجازه رو نمیدم که دخترم مثل برده کار کنه، وظیفه ی دختر من در حال حاضر  فقط درس خوندن و خوش گذرونی از راه درست  هست،ولا غیر

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

نه وظیفه نیست، پس من مادر چیکاره هستم، تا الان نذاشتم دخترم دست به سیاه و سفید بزنه

خب بعدا دخترت بی مسئولیت بار میاد

بعد چجوری انتظار داری بره خوابگاه؟

یا بره خونه جدا؟

یه دفعه ای که بهش الهام نمیشه یاد بگیره که

از سن کم باید بچه مسئولیت بهش داده بشه و این حرف من نیست حرف بسیاری از روانشناس هاست.

من نمی گم سن کم مسئولیت سنگین بده بهش 

اما همینکه به یه بچه ۸ ساله بگی میزو دستمال بکش یا هر چی می ریزی خودت جمع کن، خیلی مسئولیت پذیر تر از بچه ای بار میاد که فقط می زارن جلوش میخوره میریزه جمع میکنن براش.

از ۱۲ سالگی هم چه دختر چه پسر باید یه روز خونه تنهاست بتونه یه غذای ساده در حد یه ماکارونی بپزه

خانومای باردار گروه داریم کسی نمی‌خواد تو روبیکا هست 😍 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫