2777
2789
عنوان

منِ تباه البته نمی‌دونم

224 بازدید | 26 پست

۴ماه پیش یکی اومد دایرکتم وقتی شمارمو ب زور ازم گرفت داشت می‌گفت تورو مال خودم میکنم داشت می‌گفت باید بله بهم بدی ...۴ماه گذشت بعد گفت کی میای منو ببینی؟! گفتم دیت اول وقتی ۸ساعت فاصله داریم دختر باید بیاد؟بهونه آورد ک من بیام این همه راه کجا بخوابم و فلان با ماشینم بیام تصادف میکنم و ... هیچی خودم رفتم دیدنش😐منی ک پولدارترین خواستگارا رو داشتم با ی پسری رل زدم ک ۱۵سال ازم بزرگتره.متولد ۶۷یه ولی بهم میگه ۶۹ام تو شناسنامه زدن ۶۷😐با همه‌ی اینا کنار اومدم بعدش....هستین بگم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه رفتم دیدنش ۹ساعت تو راه بودم .ی ماشین پراید خیلی قدیمی و خراب داشت کلی هم منتظر موندم تا برسه .چهرش اونی نبود ک تو مجازی بود .افکتی بود و مو سفیدم داشت چهرش چروک هم بود و حالا بماند ک بقیشم نمیگم .خلاصه اول رابطه میگفتم هدیه برام چی میگیری می‌گفت سورپرایز و فلان ... خلاصه قرار بود برام ی عروسک بگیره و چندتا لاک ک اونا رو هم نگرفت گفت پیدا نکردم بعد میگیرم.دیشب گفتم ولنتاین گل نمیگیری؟اونم پیچوند یعنی نمیتونست از شهر خودم سفارش بده ک نداد ...خلاصه من براش هم تولد گرفتم هم ی هدیه ۲تومنی گرفتم ولی اون هیچی برام نگرفت .همش در حال نگه داشتن کنه ک من دوست دارم و عاشقتم.پیام دادم گفتم کات .بذارم اسکرین پیامشو؟