2777
2789

خونمون هنوز کامل نشده واممون خیلی دیگه مونده که امتیاز جمع شه همه چی هم که روز به روز گرونتر میشه ماه عسلم نمیتونم خیلی با خودم فکر کردم ولی دلم عروسی میخواد میدونم پشیمون‌میشم به دلم میمونه خسته ام از این وضع از طرفی شوهرمم با ماشین جای نرفته رانندگی در حد مبتدی باید ماشینم بخریم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم میخای بری عروسی اقوام عروسی نیست

داشتم میومدم بگم بعضی ها پول میگیرن اجازه میدن بری جشن عروسیشون ( زیاد اطلاع ندارم چی به چیه شنیدم فقط )

که متن رو خوندم الهی 🥺🥺

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من که ۶ سال پیش ازدواج کردم و اون موقع در این حد گرونی نبود و از اول از عروسی متنفر بودم ، به نظرم حماقت بود که پول بدیم مهمونها حالشو ببرن و کادو کم بیارن ، ولی هر چی به شوهرم و پدر و مادرم و ‌.. گفتن هیچ کس حرفم رو گوش نکرد و عروسی گرفتیم و الانم اصلا دوست ندارم حتی فیلم عروسیمون رو ببینم ... خودمون با اون پول کلی میتونستیم تفریح لاکچری بریم 

حق داری حالتو میفهمم

منم عقد بودم قرار نبود عروسی بگیریم ولی خدا خواست و جور شد عروسی گرفتیم و اومدیم سر خونه زندگیمون 

عروسی چیز خاصی نیستا همش خرجه و بدو بدو ولی اگه نگیریش تا اخر عمرت هر ماشین عروسی ببینی دلت میگیره

یه جشن کوچولو هرجور شده بگیر

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
من که ۶ سال پیش ازدواج کردم و اون موقع در این حد گرونی نبود و از اول از عروسی متنفر بودم ، به نظرم ح ...

منم همینطوری بودم خیلی کلنجار رفتم خیلی بحث کردم خداتومن خرج کردیم کلا ۷تومن جمع شد واقعا اشتباه محض بود

من که از عروسی متنفرم 

اگه ازدواج کنم عروسی نمیگیرم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم همینطوری بودم خیلی کلنجار رفتم خیلی بحث کردم خداتومن خرج کردیم کلا ۷تومن جمع شد واقعا اشتباه محض ...

من واقعا علاقه ای به پوشیدن لباس عروس هم نداشتم ، به نظرم اینها همش مسخره میومد .. 

درسته میگن عروس و دوماد عروسی رو میگیرن به مهمونها ربطی نداره چقدر خرج کردن ، ولی ما اون زمان فقط هزینه شام و میوه و پذیرایی نفری ۱۸۰ تومان دراومد ، بعد هر خانواده که ۴ نفر بودن اومدن بین ۵۰ تا ۱۰۰ کادو آوردن . یعنی یک خانواده ۴ نفره ، حتی پول شام یک نفرشون هم ندادن‌.. و من از اول به این موضوع آگاه بودم و گفتم عروسی نگیریم ولی مامانم میگفت واای یعنی چی .. بعد میگن خاک تو سر فلانی که براش ارزش قائل نبودن عروسی براش نگرفتن و... ولی من میتونستم با اون پول اون زمان یه ماشین خوب بخرم ، یا اصلا برم سفر خارج کشور و تو بهترین هتل یک هفته بمونم 

من واقعا علاقه ای به پوشیدن لباس عروس هم نداشتم ، به نظرم اینها همش مسخره میومد .. درسته میگن عروس و ...

آره خدایی من پدرم خیلی ممانعت کرد خانواده شوهرمم موافق نبود ولی بابامو انداخته بودن جلو 

من دوست داشتم برم کربلا بعدش بخاطر دل این بنده خداها یه تالار بگیریم تموم شه بره ولی حیف و گفتن ک حالا جوونی و میری ولی ۵سال گذشته و هیچی نصیب من نشد و گناهش افتاد گردن اونا ک گفتن نرو

عکسمو با لباس عروس گذاشتن اینستا کلی ادم دید منم حساس بودم این کاراشونو خیلی زشت میدونستم ینی بدون اجازه یکی دگ عکسشو با لباس عروس یا حالا هرچی بزاری جایی ک کل دنیا میبینن چون اینستامنحصرا واسه ایران نیس

آره خدایی من پدرم خیلی ممانعت کرد خانواده شوهرمم موافق نبود ولی بابامو انداخته بودن جلو من دوست داشت ...

درسته حق داری ... چقدر  بی فکر بودن که همچین کاری کردن  و عکس گذاشتن .  

یعنی پدرت موافق بود که عروسی نگیری  ؟؟ 

ولی خانواده شوهرت میگفتن باید عروسی بگیری ؟

درسته حق داری ... چقدر بی فکر بودن که همچین کاری کردن و عکس گذاشتن . یعنی پدرت موافق بود که عروسی ...

ن خانواده شوهرمم مخالفت بودن بابامو انداخته بودن جلو و بابامم سرسختانه میگفت نه ک نه، پدرشوهرتم مخالفه

حتی میگفت عروسی نگیری خونت نمیام

خیلی دلم ب حال خودم سوخت دوباره اتفاقات اونموقع برام تداعی شد🥲