2777
2789

دوسه باریه که دارم ته چین درست میکنم یکی که موقعی کع میخوام دم کنم روشو صاف میکنم به قاشق یا کفکیر میچسبه نمیدونم برنجو در چ حد بردارم.... واینکه مرغه میچسبه خیلی هم برشته عالی میشه اما برنج در نمیاد قشنگ با قالب قابلمه... مرغم کف قابلمه میمونه😢😢😢😢😢

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاغذ روغنی بنداز کف قابلمه یه کمم زنده تر بردار برنجتو

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ببین مرغو ته قابلمه نریز ریش زیش کن اگر ترش دوست داری بازرشک و زعفرون و گردو و هویج و اینا تفت بده ی لایه از مواد برنجی بریز بعد مرغو بزار وسطش بعد بقیه برنجت محشر میشه

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
مرغ و چرا کف قابلمه میریزی؟

اینجوری درست میکنم

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
ببین مرغو ته قابلمه نریز ریش زیش کن اگر ترش دوست داری بازرشک و زعفرون و گردو و هویج و اینا تفت بده ی ...

من الان مشکلم این نیست مشکلم اینه از قالب قشنگ در نمیاد

من مرغ ریش میمنم با کره و زرشک ی کوچول تفن میدم میریزم لایه وسط

نه من اینجوری درست نداره شوهرم

مرغ و چرا کف قابلمه میریزی؟

مگ چیز عجیبه؟ 

مگ چیز عجیبه؟

بله عجیبه

اول اینکه باید دیواره و کف قابلمه تو با روغن خوب چرب کنی تا مواد بهش نچسبه 

بعد اول برنج رو میریزی آروم با دستت صافش

میکنی

لایه ی بعدی مرغ پر پر شده، لایه ی بعدی زرشک سرخ شده

همینطور ادامه میدی 

آخر سر در قابلمه رو میزاری تا خوب دم بکشه

باز اگه سوالی بود، در خدمتم