2777
2789
عنوان

افسردگی خودکشی

483 بازدید | 58 پست

من زیاد به خودکشی فکر میکنم یه پسر دوساله دارم میترسم بچم بدون مادر بمونه از هر لحاظ زیر فشارم از هیچی خوشحال نمیشم انگار خستم. چیکار کنمم از دیشب خیلی فشار روم هستش اخه چرا انقدر ضعیف هستم خستم خسته😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان توی یک از تاپیک ها داشتم واسه ی بنده خدایی میگفتم.

اگه دوست داشتی بخون..

آدم خوبی نیستم اما خدای بالاسر شاهد بین منو شما اگه کلامم ذره ای دروغ باشه...

همسایه صمیمی ۱۵ساله ما ک بش میگفتم خاله افسردگی شدید داشت. و خونشون بن بست رو ب روی اتاق من.

شب قبل این اتفاق تا صبح صدای جییییییغ می‌شنیدم از کوچمون هی میرفتم از پنجره نگاه میکردم میدیدم کسی نیست. ( در واقع داشتم تجسم عمل خودکشی رو نمیدیدم اما خودم خبر نداشتم)

خلاصه صبح شد و رفتم دانشگاه امتحان بدم. وقتی برگشتم مامانم گفت خالم خودشو دار زده...

چند شب بعدش خواب خالم رو دیدم تا دست توی اتیشه،  ی زن دگ هم ک موهاش بلند و ژولیده بود و اونم توی آتیش بود، کنارش بود. بهم گفت این زنو ک میبینی همون روز مثل من خودکشی کرده و خودشو آتیش زده بود انگار. گفت باید ی کاری واسش انجام بدی میتونی؟؟؟ گفتم آره بگو کمکمش  میکنم.

اون زنه دهنش بسته بود نمیشد ح بزنه ولی با نگاهش خالم گفت این نمینونه از پسش برنمیاد.  بعد با چشماش انگار داشت التماس میکرد منو.

من رفتم تحقیق کردم دیدم ۳۱ اردیبهشت همون خانم خودکشی کرده بود... ولی ترسیدم برم سراغ خانوادش چون شهد ما اونوقت شهر خیلی کوچیکی بود ک مردم بومی و وحشی داشت

برو دکتر حتما برو.افسردگیذبعد زایمان‌های.. زود خوب میشی اگه دکتر بری

باید برم همیشه اگه فشاری دوم بیاد عصبی بشم خودمو میزنم بعدش که کتک خوردم حس ارامش دارم  ناراحت بشم میگم چه دوش مردنی بدون درد هستش

باید برم همیشه اگه فشاری دوم بیاد عصبی بشم خودمو میزنم بعدش که کتک خوردم حس ارامش دارم ناراحت بشم م ...

برو دکتر قرص لازم شد بخور عزیزم.تو لیاقت زندگی با آرامش داری نه افسردگی .هم بخاطر خودت هم بچت برو.

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4