2777
2789

وقتی حوش داری لایه بردار نزن

ی شوینده قوی بگیر ینزوییل پروکساید دیو دراگ

با ترمیم کننده خوب مثل هیدرو درم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جوشات ترمیم کننده مدیلن بگیر در حد 200 تومنه رو جوش بزنی یکی دوروزه فروکش میکنن جوشات . برای تبخالم خوبه روش بزنی زود تبخالو خشک میکنه ... واسه جای جوشای قهوه ایت هم از همین ترمیم کننده بزنی عالیه برا من در عرض دوروز که شبا فقط میزنم خیلیی کمرنگ تر شدن . 

اگرم برای جای جوشات که قهوه ای هستن لایه بردار میخوای ترتینویین از داروخونه بخر 40 تومنه . شبا به صورت نقطه ای رو جای جوشای قهوه ایت بزن و باید تو تاریکی بزنی حتما یعنی شبا . اونجاهایی که زدی خشک و پوسته پوسته میشن تا دو سه روز ولی خب لایه برداره دیگه . این لایه بردارو به کل صورت و جوشای قرمزت نزنیاااا .

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

برای جوشات ترمیم کننده مدیلن بگیر در حد 200 تومنه رو جوش بزنی یکی دوروزه فروکش میکنن جوشات . برای تب ...

ترمیم کننده مدیلن روی جوشای قرمز بزنم دا میشه رو جوش سرسیاه زد؟ 

خیلی ممنونم 😍😍😍😍

خواهش قشنگم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

ترمیم کننده مدیلن روی جوشای قرمز بزنم دا میشه رو جوش سرسیاه زد؟

ترمیم کننده مدیلنو همه جای صورتتم بزنی هیچی نمیشه . تازه مفیدم هست ... رو جوش قرمز بزنی کم کم خشک میکنه و از بین میبره و روی جای جوشت قهوه ای بزنی جاشونو کم کم از بین میبره فقط یه چیزی بگم ، این تولیدای جدیدشون کیفیتش اومده پایین . بگرد ببین تو داروخونه ها اگه ساخت قدیمشونو پیدا کردی بگیر فوق العادس .