2777
2789
عنوان

شما بودین این تولد رو می رفتین

478 بازدید | 44 پست

بچم ۱۱ سالشه و فقط دوبار تولد مفصل براش گرفتم،یکسالش رو خانواده ی خودمو دعوت کردم و یکسالش رو خانواده ی شوهر

بقیه ی تولدهاش سه تایی بودیم

رفتیم فضای سبز یا رستوران یا کنار دریا یا رودخونه ای چیزی عکس انداختیم و تمام

۱۳ ساله عروس این خانوادم و کل این ۱۳ سال جاریم برای بچش تولد گرفته،چه موقعی که یه بچه داشت و چه موقعی که دوتا شدن

فردا هم تولد هر دوتاشونه

که امشب میخواد بگیره

ساعت ۱۲ امروز پیام اومد که خطا خراب بود نتونستم بگیرمت شب بعد شام تولد دارم تونستی بیا

هنوز به همسرم نگفتم،به خواهرم که گفتم،گفت نرو و بگو خطا خراب بود پیامی ندیدم

نظر شما چیه،به نظر شما تو این گرونی واجبه هر سال تولد بگیری و کلی به درد سر بندازی اطرافیان رو

اونم چی ساعت ۱۲ ظهر واسه شب بگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شام یعنی ساعت چند

ساعت ۱۰ شب به بعد

یعنی شامت بخور بعد بیا

من خودم ساعت ۱۰ شب تولد نمیرم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

شما هم تولد میگرفتی برای بچه تون دیگه خودتون نخواستید

احتمالا برق قطع شده موبایل آنتن نمیده پیام داده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینقد سخت نگیر ، برو خوش باشیه چیز ارزون بگیر براشون حتما نباید خیلی هزینه کنی کادو گرون قیمت بدی

میگم وقتی هیچ جشنی نگرفتم که شدکت کنه چرا هرسال باید کلی هزینه کنم

شما هم تولد میگرفتی برای بچه تون دیگه خودتون نخواستید احتمالا برق قطع شده موبایل آنتن نمیده پیام داد ...

عزیزم بچه ی هر کس واسه خودش شیرینه تو این گرونی قرار نیست تولد بگیره هر سال و هرسال هم منو دعوت کنه

نمیگم نگیره،بگیره دیگرانو به دردسر نندازه