2777
2789
عنوان

نزدیکی در لکه بینی بعد پریود

621 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها 

من تنبلی تخمدان دارم 

قبل و بعد خونریزی پریود تقریبا یک هفته لکه بینی دارم 

از نظر شرعی میتونم پریود رو از روز اول لکه بینی حساب کنم و ده روز بعد که خونریزی تموم شده و باز لکه بینی هست رابطه داشته باشم یا نه از روز اولِ خونریزیِ شدید باید حساب کنم ؟

کسی میدونه ؟

من میدونم توضیح میدم برات

اولا ک چیزی ک حیض باشه باید سه روز اول پی در پی باشه تا حیض حساب بشه

اگ پی در پی نباشه تو سه روز حیض نیس و استحاضس

از روز اول حیض تا روز دهم هم هرچی باشه لکه مکه نزدیکی ایراد داره بعد ده روز ازادی

متاسفانه آقایون نمیتونن تحمل کنن

منم بخاطر ای یو دی لکه بینی دارم ولی خب زیاد نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم توضیح میدم براتاولا ک چیزی ک حیض باشه باید سه روز اول پی در پی باشه تا حیض حساب بشهاگ پی د ...

مرسی عزیزم

اون لکه بینیِ اولش کم بود ولی مستمر بود 

یعنی از همون اولِ لکه بینی م تا الان که ده روز شده و لکه بینی دارم هنوز پشتِ هم بود و قطع نشد 

فقط اینکه روزای اول لک بود دیگه خیلی کم بود 

پس الان میتونم بگم ده روز تموم شده و دیگه حائض نیستم درسته ؟

شما ب نظرم رحمت آمده پایین که خونریزی داری منم تنبلی دارم ۲ سال بود پریودم قطع نمیشد یک سره میومد قرص بچه خوردم ۲ سال بعد رفتم مشهد گفتم یا امام رضا شفای منو بده خسته شدم از پریودی بعد که آمدم ی خانم و پیدا کردم که رحم رو بالا می‌کشید اون رحمم و کشید بالا خوب شدم قرص بچه ۲ سال خورده بودم دیگه نمیتونستم بخورم لخته خون میداد تو بدنم امام رضا شفام داد بخدا معجزه شد دیگه بریده بودم دکترا نمی‌فهمیدن میگفتن رحمت و بردار یا حامله شو 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
متاسفانه آقایون نمیتونن تحمل کننمنم بخاطر ای یو دی لکه بینی دارم ولی خب زیاد نیس

ای بابا جدید گذاشتی ؟

اولش لکه بینی میده میگن

کلا لکه بینی خیلی رو مخه 

یذره حق میدم به همسرم ... من یهو نصف ماه پریودم 

۱۵ روز پریود خب خسته کننده ست 

شما ب نظرم رحمت آمده پایین که خونریزی داری منم تنبلی دارم ۲ سال بود پریودم قطع نمیشد یک سره میومد قر ...

ای وای عزیزم 

خداروشکر 

من پارسال سزارین کردم 

۳۴ سالمه .. اولین بچه مه 

فک کنم اگه پایین بود می‌کشیدن بالا دیگه 

کلا از مجردی لکه بینی قبل و بعد پریود دارم خیلی رو مخه 

اسی بعد پریودی که لکه بینی داری رابطه که داری لکت زیادترنمیشه خونش روشن نمیشه

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

وای منم مشکل شمارو دارم خونریزیم قطع نمیشه و تنبلی دارمکجا رفتی برات کشید بالا؟؟؟؟؟

من تبریزم دور و بر تبریز رفتم شهرستان دیگه بریده بودم قطع نمیشد لعنتی ۲ سال قرص خوردم دکترا نمی‌فهمیدن همش قرص میدادن اونم لخته شده بود تو بدنم قلبم میگرفت امام رضا معجزه کرد ی انگشتر 💍 دارم گفتم برم ميندازم حرم امام بزرگم هست انگشتره ولی امام شستم داد بخدا خسته شده بودم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
عزیزم چرا برا لکہ بینی دکتر نمیری قرصی چیزی بھت بدہلکہ بینی واقعا عذاب اورہ

والا دیگه عادت کردم پریود هام ۱۵ روزه باشه 

از مجردی همینه تا الان که یه سال پیش زایمان کردم