قبل و بعد خونریزی پریود تقریبا یک هفته لکه بینی دارم
از نظر شرعی میتونم پریود رو از روز اول لکه بینی حساب کنم و ده روز بعد که خونریزی تموم شده و باز لکه بینی هست رابطه داشته باشم یا نه از روز اولِ خونریزیِ شدید باید حساب کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما ب نظرم رحمت آمده پایین که خونریزی داری منم تنبلی دارم ۲ سال بود پریودم قطع نمیشد یک سره میومد قرص بچه خوردم ۲ سال بعد رفتم مشهد گفتم یا امام رضا شفای منو بده خسته شدم از پریودی بعد که آمدم ی خانم و پیدا کردم که رحم رو بالا میکشید اون رحمم و کشید بالا خوب شدم قرص بچه ۲ سال خورده بودم دیگه نمیتونستم بخورم لخته خون میداد تو بدنم امام رضا شفام داد بخدا معجزه شد دیگه بریده بودم دکترا نمیفهمیدن میگفتن رحمت و بردار یا حامله شو
اسی بعد پریودی که لکه بینی داری رابطه که داری لکت زیادترنمیشه خونش روشن نمیشه
نابینایی در شب، چراغ به دست و سبو بر دوش، بر راهی میرفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمیبینی چراغ به چه کارت میآید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند
وای منم مشکل شمارو دارم خونریزیم قطع نمیشه و تنبلی دارمکجا رفتی برات کشید بالا؟؟؟؟؟
من تبریزم دور و بر تبریز رفتم شهرستان دیگه بریده بودم قطع نمیشد لعنتی ۲ سال قرص خوردم دکترا نمیفهمیدن همش قرص میدادن اونم لخته شده بود تو بدنم قلبم میگرفت امام رضا معجزه کرد ی انگشتر 💍 دارم گفتم برم ميندازم حرم امام بزرگم هست انگشتره ولی امام شستم داد بخدا خسته شده بودم