2777
2789
عنوان

نزدیکی در لکه بینی بعد پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 42 پست
ای وای عزیزم خداروشکر من پارسال سزارین کردم ۳۴ سالمه .. اولین بچه مه فک کنم اگه پایین بود می‌کشیدن ب ...

منم بعد بچه اینطوری شدم گلم سزارین بودم اولین بچم بود اونا متوجه نمیشن نمیفهمن اینارو خانم های قدیم میدونن بچه که سنگینه آمده بود پایین درست بعد بچه اینطور شدم قبلش پریود هام از ۲ یا ۳ ماه بود بعدشم قطع میشد بعد بچه تنبلیم رفته بود 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
اسی بعد پریودی که لکه بینی داری رابطه که داری لکت زیادترنمیشه خونش روشن نمیشه

نه عزیزم همونه تقریبا 

الیته چه این موقع چه موقع پاکی من هر دفعه موقع نزدیکی یکم خونریزی دارم :/ پوست اون ناحیه خشکه 

ترک میخوره خون میاد 

ولی از همون اطراف واژن هست 

از داخل نیست 

زخم میشه یکم :(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومای باردار گروه داریم کسی نمی‌خواد تو روبیکا هست 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من تبریزم دور و بر تبریز رفتم شهرستان دیگه بریده بودم قطع نمیشد لعنتی ۲ سال قرص خوردم دکترا نمی‌فهمی ...

بخدا 6ساله قرص میخورم هرماه ک خونم بند بیاد ومرتب باشم

ارزومه یک ماه نخورم

خانومه ازاین ماما محلی ها بود؟؟؟؟ 

ای وای عزیزم خداروشکر من پارسال سزارین کردم ۳۴ سالمه .. اولین بچه مه فک کنم اگه پایین بود می‌کشیدن ب ...

دکترا متوجه نمیشن بخدا رحمت آمده پایین اینطور میشی مم میدونم الان من چیز سنگین که ورمیدار میاد پایین همش رحمم گاهی یادم میره بچه رو ورمیدارم رحمم میره پایین الان ماه پیش پریودم قطع نمیشد ۱۷ روز پری شدم دیدم قطع نمیشه رفتم پیش اون خانم دوباره کشید بالا آمده بود پایین رحمم بعدش خوب شدم تو ۲ روز 

والا دیگه عادت کردم پریود هام ۱۵ روزه باشه از مجردی همینه تا الان که یه سال پیش زایمان کردم

ن عزیزم حتما پیگیرشو و دکتر برو تا درمان بشہ

کم خونی ام یکی از دلیل ھاش میتونہ باشہ

قرص ففول روزی یکی بخور

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
منم بعد بچه اینطوری شدم گلم سزارین بودم اولین بچم بود اونا متوجه نمیشن نمیفهمن اینارو خانم های قدیم ...

اعع

سونوگرافی هم داده بودی و نفهمیدن ؟

میخام ببینم سونو کنم معلوم میشه یا نه ؟

ای بابا جدید گذاشتی ؟اولش لکه بینی میده میگنکلا لکه بینی خیلی رو مخه یذره حق میدم به همسرم ... من یه ...

نه 7 ساله دارم

دوسه روز قبل و بعد پریود لکه بینی دارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

معلم اینده؟چندسالتونه شما ک باردارم هستید

😊 ۲۷ با اجازتون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ن عزیزم حتما پیگیرشو و دکتر برو تا درمان بشہکم خونی ام یکی از دلیل ھاش میتونہ باشہقرص ففول روزی یکی ...

اره کم خونی هم دارم 

فروفورت دئودنال میخورم قرص آهن 

چشم ولی تتصیر این قرصا تا وقتی میخوری هست 

تنبلی تخمدان اصلش اصلاح سبک زندگیه 

پیاده روی کنی سرخ کردنی نخوری اینا که ما نمی‌کنیم

بخدا 6ساله قرص میخورم هرماه ک خونم بند بیاد ومرتب باشمارزومه یک ماه نخورمخانومه ازاین ماما محلی ها ب ...

نه ماما نیست ی خانم قدیمه دیگه میدونه از رو شکم میکشه بالا از پایین کاری نداره باید ۳ روز بری ناشتا پیشش رحمت آمده پایین آره منم مثل تو بودم من ماه پیش بچه ورداشتم چیز سنگین بعد ۱۷ روز پریود شدم قطع نمیشد رفتم پیشش رحمم دوباره آمده بود پایین کشید بالا خوب شدم هر سری هم ۱ یا ۱۵۰۰ میدم ها گرونه کمی ۳ روز میرم ناشتا تو ۲ روز خوب شدم اینقدر میترسیدم میگفتم وای بدبخت شدم دوباره دیگه عمرا قطع بشه ولی قطع شد خخخخ