قبل و بعد خونریزی پریود تقریبا یک هفته لکه بینی دارم
از نظر شرعی میتونم پریود رو از روز اول لکه بینی حساب کنم و ده روز بعد که خونریزی تموم شده و باز لکه بینی هست رابطه داشته باشم یا نه از روز اولِ خونریزیِ شدید باید حساب کنم ؟
ای وای عزیزم خداروشکر من پارسال سزارین کردم ۳۴ سالمه .. اولین بچه مه فک کنم اگه پایین بود میکشیدن ب ...
منم بعد بچه اینطوری شدم گلم سزارین بودم اولین بچم بود اونا متوجه نمیشن نمیفهمن اینارو خانم های قدیم میدونن بچه که سنگینه آمده بود پایین درست بعد بچه اینطور شدم قبلش پریود هام از ۲ یا ۳ ماه بود بعدشم قطع میشد بعد بچه تنبلیم رفته بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانومای باردار گروه داریم کسی نمیخواد تو روبیکا هست
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ای وای عزیزم خداروشکر من پارسال سزارین کردم ۳۴ سالمه .. اولین بچه مه فک کنم اگه پایین بود میکشیدن ب ...
دکترا متوجه نمیشن بخدا رحمت آمده پایین اینطور میشی مم میدونم الان من چیز سنگین که ورمیدار میاد پایین همش رحمم گاهی یادم میره بچه رو ورمیدارم رحمم میره پایین الان ماه پیش پریودم قطع نمیشد ۱۷ روز پری شدم دیدم قطع نمیشه رفتم پیش اون خانم دوباره کشید بالا آمده بود پایین رحمم بعدش خوب شدم تو ۲ روز
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بخدا 6ساله قرص میخورم هرماه ک خونم بند بیاد ومرتب باشمارزومه یک ماه نخورمخانومه ازاین ماما محلی ها ب ...
نه ماما نیست ی خانم قدیمه دیگه میدونه از رو شکم میکشه بالا از پایین کاری نداره باید ۳ روز بری ناشتا پیشش رحمت آمده پایین آره منم مثل تو بودم من ماه پیش بچه ورداشتم چیز سنگین بعد ۱۷ روز پریود شدم قطع نمیشد رفتم پیشش رحمم دوباره آمده بود پایین کشید بالا خوب شدم هر سری هم ۱ یا ۱۵۰۰ میدم ها گرونه کمی ۳ روز میرم ناشتا تو ۲ روز خوب شدم اینقدر میترسیدم میگفتم وای بدبخت شدم دوباره دیگه عمرا قطع بشه ولی قطع شد خخخخ